Бо купила лікер Pina Colada, а що зробити з ним не знаю. :ka: Попробувала з молоком і морозивом збити міксером, щось не дуже.
А ще є тут лікер Eierliker, дуже смачно з морозивом!

:lachtot: Я для такої ідеї придумала з макдональдса набрати соломи (у них широка), бо, дійсно, не пролазять. Крім горіхів, ще м"якоть фруктів забивається. Доводиться видувати постійно. :party:Снігурка писав: варіантів море. випробовую різні. єдине нездало морозиво з горіхами не влазить в соломку![]()
дуже алкогольний рецепт schlammbowle півлітри доброї горілки, літру ананасного соку та літру ванільного морозива розмішати в мисці. пєш солоденький компотик, встаєш і падаєш :twisted:
Стало також цікаво, що ж це таке. Ось що знайшла на моєму улюбленому сайті:Svitlana писав:Її можна у горілчаних магазинах купити. Просто запитай, бо так - очі розбігаються від тих напоїв.
Але кажи 2 варіанти, бо 50/50 вимовляють і качака, і качача.
Мені також дуже подобаються. Як була маленька, мама часто робила з морозива, молока і фруктів/варення. :roll:Снігурка писав:дуже люблю мільхшейки
звичайне морозиво улюбленого смаку, молоко, можна запах у виді ванілії чи лимонної кислоти або ж дрібно порізаного улюбленого фрукту напр банан, при бажанні алкоголю трохи ликеру (напр амаретто) злити в одну посудину і збити міксером. подавати в високих келихах з соломкою, має дуже ефектний вигляд
До бразильської само-назви таки ближче "кашаса". Інформація з надійних джерел :) Є знайомі в Бразилії (також з України :))Svitlana писав:Її можна у горілчаних магазинах купити. Просто Але кажи 2 варіанти, бо 50/50 вимовляють і качака, і качача.
Svitlana писав:Ну тепер хоч точно знати будуВелике мерсі!! і продавців вчити буду по ходу.
Бо приходила, питала качаку, а вони мені - це качача, але не маємо. В іншому питаю вже качачу, а вони мені - це качака.
А воно он як - кашаса!
Тоді і текіла теж взагалі-то не текіла, а текія (так венесуелка казала).
в котейлях стільки калорій, до речі... :-) вже краще горілку цмулити :-)tanyushka писав: А ще є тут лікер Eierliker, дуже смачно з морозивом!
Для українських хлопців звичайно горілку саме краще цмулити. :cooler:oleh_k писав:в котейлях стільки калорій, до речі... :-) вже краще горілку цмулити :-)
а яєчний лікер - така гидота, як його взагалі можна пити??? :shock:
Це вже хочу сказати, що комплімент на мене подіяв так, що вага моя пішна на мінус :arrow: Яким способом???oleh_k писав:і так все просто: хочеться і все тут!
а потім дивуємося з укр. жінок за 40, що вони всі на Верку Сердючку (привіт топіку про Євробачення) схожі, тільки плюс 30-40 кг...
:roll: