Молоде радіо

Куди вибратися, що побачити, що почути
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Молоде радіо

Повідомлення Svitlana »

Сьогодні знову слухала молоде радіо. Надзвичайно захоплена. Колись на 5-10 хвилин включила раз, потім ще колись знову. Сьогодні знову слухала. І завтра буду вже точно слухати. Лише українська музика, але не лише відомі виконавці, а є досить цікаві (мені не відомі) виконавці і стилі виконання. На жаль практично ніколи не оголошують виконавців. Але десь на сайті я прочитала, що там крутять практично усіх. В тому числі і тих, у кого немає грошей на розкрутку на нац. та центральних каналах. Ефір 100% україномовний. Тим більше вражає, що жодна пісня не повторилася за час мого прослуховування і якість матеріалу таки в загальному досить висока. Знаєте як на інших радіо це буває: якась хітова пісня десь щогодини повторюється. А тут жодного повтору за годин 3-4. Отож, з кожним разом мене це радіо "захоплює" все більше. А взагалі-то я радіо слухала лише в авто і на роботі і ні-ко-ли вдома.
Може хтось вже давніше слухає Молоде радіо і знає про нього щось більше? Давайте потріпаємося
Marko
Відрядження

Re: Молоде радіо

Повідомлення Marko »

українська музика найкраща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i дякую зa iнфу :52:
Відповісти

Повернутись до “Дозвілля та подорожі”