А оці металеві загони для кожної черги окремо :twisted:
Я коли перший раз побачина
Точніше 35 євро. Кому цікава інформація про німецьке посольство, дивіться сюди http://kiew.diplo.deSvitlana писав:200 гривень - транзитна віза?!!! Я в шоці.
В тому, що в більшості посольств на вході ніяк не перевіряють, я теж нічого поганого не бачу. Це таке - з клунками і валізами заходити. Хай змушують залишати, але дамські сумочки і кейсики з документами можна було б і пропустити. Яка безпека? Якби людей не доводили такими методами безпеки до істерик, то не було б кого боятися.tanyushka писав: А що перевіряють на вході, нічого я в цьому поганого не бачу. В аеропорту точно таке ж. Це ж для безпеки відвідувачів і співробітників. Не були ви в американському посольстві. Там перевіряють ще ретельніше і консульський збір два роки тому коштував 100 доларів.
Я фірмам ніколи не вірила, краще самій вистояти в черзі хоч і 3 рази але знати конкретно і чути яка відповідь буде.tanyushka писав:людей, які повірили якимсь фірмам, які обіцяють виїзд за кордон, особливо в Америку, ненею або прибиральницею або для чоловіків на стройці. Так от ці наівні люди продали в Україні свій дім і все майно, щоб заплатити за послуги цієї фірми, яка пообіцяла ім візу і рай за кордоном. І тут вони отримують відмову від посольства. То цим людям уже більше нічого втрачати, вони просто залишаються бомжувати під посольством.
Не перевіряють на вході в маленьких посольствах. Ну пробачте, як можна порівнювати посольство Німеччини і Швейцарії? Подивіться на карту і порівняйте територію Німеччині і Швейцарії. Відповідний і поток людей, які хочуть отримати візу в Німеччину, значно більший. А скільки живе виходців з України в Німеччині? І кожен їх родич і знайомий хоче в гості. А яка велика кількість бізнес-віз? А потім ще є інші відвідувачі, які транзитну візу через Німеччину хочуть.Svitlana писав:
В тому, що в більшості посольств на вході ніяк не перевіряють, я теж нічого поганого не бачу. Це таке - з клунками і валізами заходити. Хай змушують залишати, але дамські сумочки і кейсики з документами можна було б і пропустити. Яка безпека? Якби людей не доводили такими методами безпеки до істерик, то не було б кого боятися.
Якщо ти літаком будеш летіти, то не треба транзитної візи.Любка писав:Це і мені якщо їхати до Щвейцарії, то потрібно ще й транзит робить?
Так, тільки після одруження, коли я їхала до чоловіка в гості, то не платила. А от моя мама здається платить, але не буду точно казати, треба в неї запитати.tanyushka писав:Наталочка, а ти теж платиш цей консульський збір 35 Євро? Члени сімей громадян Німеччини звільнені від цього збору. Після того як ми одружились з чоловіком, мені цього збору платити не треба.
А ще на сайті написано, що члени сімей громадян ЕС теж звільнються від цього збору.
Ви тут пишете , що два рази треба в посольсьво В Київ їздити за візою. У мене такого ніколи не було. В посольство за терміном на співбесіду я ніколи не приїзжала. Отримувала термін на співбесіду по інтернету або факсу, раніше була така можливість спеціально для тих людей , які не в Києві живуть. А зараз всі отримують терміни на співбесіду через одну фірму. Я так зрозуміла, що це коштую 35 гривень і термін на співбесіду можна отримати по телефону після оплати в банку. Тобто іхати в Київ за терміном потреби немає
Так, автобусом їхати важкувато, але дешевше! І спакуватися зможеш пристойно! А те що в дорозі може щось трапитися, то від цього, на жаль, ніхто не застрахований! :( Головне, щоб автобусна фірма була відповідальною, і в такі моменти швидко знаходила вихід зі складного становища!tanyushka писав:Розкажу про мої враження про поїздку на автобусі з Укр. в Німеччину. Їхала два роки тому. Вибрала автобус, тому що у мене багаж був до 50 кг. Автобус поламався, і ми виїхали лише в 6 вечора з Києва, замість запланованих 8 ранку. Кожну годину фірма казала, зараз через одну годину уже приїде автобус, так і дотянули до вечора. А ми весь час сиділи на південному залізничному вокзалі чекали. Прибуття по графіку в Німеччину було в 6 вечора наступного дня, а приїхали тільки в 12 ночі до Нюрнберга. Мені взагілі треба було до Ульма. Пасажирі були дуже невдоволені, бо багатьом треба було їхати далі на поїзді, а на поїзд вони уже запізнились. В Нюрнберзі розприділили нас середночі по мікроавтобусам, і мій мікроавтобус поїхав до Ульму. Мікроавтобус був не зручний. То після двох безсонних ночей самопочуття було просто жахливе. Чоловік мене забрав в пять ранку з цього Ульму, і я відсипалась два дні після такої подорожі. Фірма та називається KraftReisen. Не раджу користуватися її послугами, бо чула і від інших скарги.
Мій дядько тею їхав до нас автобусом, але вже автобус був іншої фірми, то все одно запізнився. Замість запланованих 6 вечора, приїхав в 12 ночі.
Моя подруга їздить автобусом з Укр. до Штуттгарта, то ніколи ніяких запізнень не було. Фірма називається Євровояж. Кому як повезе.
А я після тих всіх постів знов полізла шукати перельоти. Найдешевший знайшла (на червень шукала) 300 євро туди і назад. Угорським Малевом. Якщо автобус 100 в одну сторону (200 туди і назад), то чи дали б ви ще 100, щоб без проблем і без великих затримок відразу до самої хати (майже) приїхати?natalotschka писав:Так, автобусом їхати важкувато, але дешевше! І спакуватися зможеш пристойно! А те що в дорозі може щось трапитися, то від цього, на жаль, ніхто не застрахований! :( Головне, щоб автобусна фірма була відповідальною, і в такі моменти швидко знаходила вихід зі складного становища!tanyushka писав:Розкажу про мої враження про поїздку на автобусі з Укр. в Німеччину. Їхала два роки тому. Вибрала автобус, тому що у мене багаж був до 50 кг. Автобус поламався, і ми виїхали лише в 6 вечора з Києва, замість запланованих 8 ранку. Кожну годину фірма казала, зараз через одну годину уже приїде автобус, так і дотянули до вечора. А ми весь час сиділи на південному залізничному вокзалі чекали. Прибуття по графіку в Німеччину було в 6 вечора наступного дня, а приїхали тільки в 12 ночі до Нюрнберга. Мені взагілі треба було до Ульма. Пасажирі були дуже невдоволені, бо багатьом треба було їхати далі на поїзді, а на поїзд вони уже запізнились. В Нюрнберзі розприділили нас середночі по мікроавтобусам, і мій мікроавтобус поїхав до Ульму. Мікроавтобус був не зручний. То після двох безсонних ночей самопочуття було просто жахливе. Чоловік мене забрав в пять ранку з цього Ульму, і я відсипалась два дні після такої подорожі. Фірма та називається KraftReisen. Не раджу користуватися її послугами, бо чула і від інших скарги.
Мій дядько тею їхав до нас автобусом, але вже автобус був іншої фірми, то все одно запізнився. Замість запланованих 6 вечора, приїхав в 12 ночі.
Моя подруга їздить автобусом з Укр. до Штуттгарта, то ніколи ніяких запізнень не було. Фірма називається Євровояж. Кому як повезе.
Та не можу я з України везти багажу не більше 20 кг!!! Дуже ж спокуса велика!Svitlana писав: А я після тих всіх постів знов полізла шукати перельоти. Найдешевший знайшла (на червень шукала) 300 євро туди і назад. Угорським Малевом. Якщо автобус 100 в одну сторону (200 туди і назад), то чи дали б ви ще 100, щоб без проблем і без великих затримок відразу до самої хати (майже) приїхати?
Твої ж батьки перший раз будуть їхати в Швейцарію? То Швейцарське посольство їм потрібно буде 3 рази відвідати. Спочатку вони здають документи і одержують гарантійний лист, який відсилають тобі. Тут ти його заповнюєш і реєструєш у поліції для іноземців - коротше кажучи, отримуєш добро від поліції твого міста на приїзд батьків. Потім цей лист відсилається (здається так) назад в посольство - це все триває десь тиждень або й більше, і тільки тоді батьки можуть поїхати і здати паспорта на отримання візи, яку видають наступного дня. А як дізнатися, чи одержало посольство того листа, то загадка століття! Вони дають тобі номер телефона і кажуть:"Передзвонюйте!" Додзвонюються одиниці! Я особисто дзвонила протягом півтори години - "ни ответа ни привета".Svitlana писав:Ну тому я думала батьків автобусом послати. Там сіли - тут злізли.
Але тоді їх до Києва по посольствах потрібно буде ще попосилати. То вже і не знаю що краще. Одне посольство і літак за один день долетят точно чи все ж 4 рази до Києва і автобусом добру добу-півтори. :roll: