Проходження практики у Швейцарії

Оголошення про роботу в розділі "Оголошення". Тут лише загальні запитання про можливості і документи
veselka
Транзит

Повідомлення veselka »

Я навчаюся в німецькому університеті та хочу пройти практику в Швейцарії, чи потрібний мені додатковий дозвіл на практику і віза ? Я як студентка маю право працювати лише 90 днів на рік в ЄС, значить швеіцарська практика не зараховується???
Дуже вдячна за відповіді!!!
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Re: Проходження практики у Швейцарії

Повідомлення Svitlana »

http://www.arbeitsbewilligungen.zh.ch/i ... noneu.html

Відповідно до оцього документа, в Цюріху тобі не потрібен дозвіл на роботу (відповідно, віза, певно)
Але це залежить від кантона мабуть.
Прочитай ту сторінку добре - може щось ще цікаве вичитаєш. В будь-якому випадку було би добре знати кантон в якому ти будеш на практиці. Відповідно, дивися на сайті того кантона.
veselka
Транзит

Повідомлення veselka »

Світлана! Дуже дякую Вам за відповідь!!!! :smile:
Anariel
Відрядження

Повідомлення Anariel »

Можливо ви б ше мені порадили як мозна попасти до Швейцараї на практику з України і де про це мозна почитати,але будласка не давайте посилан на німецкомовні сайти,я нею назал не володію.Заздалеґіт дакую!
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Анаріель, спосіб потраплянна на практику такий самий, як і на роботу.

1. Знайти оголошення і подавати свої документи (резюме, супровідний лист, рекомендації тощо) як для пошуку роботи.
2. Подавати свої документи як на роботу просто без оголошення у фірми свого профілю і сподіватися, що вони зможуть надати можливість пройти практику.

Шукати оголошення про практику можна там само, де і роботу (серед прикріплених тем - одна присвячена лише сайтам для пошуку роботи) :goodluck:
Anariel
Відрядження

Повідомлення Anariel »

Так здаєтся нічоґо складноґо,а насправді важко бо там майже всі посилання на німецкіи,а я нею практично не володію :dontknow:
Та всерівно дуже дякую за допомоґу :glad2:
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Svitlana писав:

2. Подавати свої документи як на роботу просто без оголошення у фірми свого профілю і сподіватися, що вони зможуть надати можливість пройти практику.

:goodluck:
Ну тоді другий спосіб підійде.

А серед тих посилань подивися - вони дуже часто мають вибір інших мов для меню. А ось щодо мови оголошень - ну тут вже реальність буття. Якщо людина повинна знати німецьку для роботи, то оголошення буде виключно німецькою (фр, іт).
А якщо лише англійської достатньо - то англійською і напишуть оголошення. Не здавайся, шукай! :tak2:
Відповісти

Повернутись до “Робота і підвищення кваліфікації. Загальна інформація”