В будь-якому випадку традиційні посиденьки у кафе (за бажанням - ресторані) відбудуться. Щодо детальнішої інформації часу та місця слідкуйте тут. Ваші активні дописи та реакції (тут чи мені приватно) доможуть визначити найкращі для усіх умови. Тому активніше пишіть, панове...
Орієнтуємося поки що на 14 годину за місцевим часом у відомому всім Гранд-кафе, що на Лімматкей. Хоча майте на увазі, що були пропозиції зустрічі-прогулянки під відкритим небом, тому заглядайте сюди або дзвоніть мені за точнішою інформацією. Я ж ще за декілька днів розішлю е-мейлом точні дані зустрічі.
УВАГА!!!! Навіть якщо у вас немає багато часу, то все одно я би дуже просила заглянути на хвильку. Власне, у мене є лист до Верховного Єпископа з проханням створити парафію української церкви у Швейцарії, котрий потрібно підписати. Було би дуже добре, якби у нас у Швейцарії був свій "офіційний" священик частіше, ніж 2 рази на рік. Поки що з екстренними питаннями можна звертатися до о.Назарія, котрий живе у Фрібурзі (у мене є контакти і телефон). З неекстренними можна звертатися до "офіційного" душпастиря українців у Швейцарії, котрий приїздить з Бельгії 2 рази на рік (як правило, після Різдва та після Великодня).
Лист можна буде підписати і в будь-який інший час за окремою домовленістю зі мною.
Зауваження і пропозиції щодо часу і дати зустрічі прошу надсилати мені.
Крім того, нагадаю, приймаються найрізноманітніші пропозиції щодо всього іншого не обмежено у темах і часі.
Ну ось, бувайте здорові, поки що!