У Львівській області, між селами Ожидів та Запомар’є Бузького району, у понеділок ввечері зійшли з колії 15 цистерн із жовтим фосфором, що слідували у складі вантажного потягу з Казахстану у Польщу.
Як повідомляє прес-служба Міноборони, при розгерметизації зайнялося 6 цистерн і внаслідок горіння утворилася велика кількість диму і хмара з небезпечною концентрацією токсичних речовин.
Під впливом зміни напрямку вітру вона могла поширитися на 14 населених пунктів Бузького району із загальною чисельністю населення близько 11 тисяч чоловік.
http://pravda.com.ua/news/2007/7/17/61560.htm
11 тисяч мешканців Львівської області опинились під загрозою
Звичайно що зменшили! Для чого їм така реклама напередодні виборів?
І за 2 дні все виявилось вже екологічно чистим, і воду по їх словах пити можна, і овочі їсти...Нашо їм паніка? І їм тим більше ніяк не хочеться виплачувати компенсацію потім постраждалим, проживаючим на місці зібруднення території.
То сталось десь в 30 км від мого міста...
Мені цікаво, хто ж то таки розумний дозволив перевозити небезпечну для здоров"я речовину яка загоряється при темпаратурі меншій ніж була темпаратура повітря?!
Ц ж треба до такого догадатись...
Ті вагони вже пробують вивозити, але фосфор протікає через тріщини і загоряється все одно...
Десь там поблизу того села зібраною пшеницею нагодували курей і ті на ранок повмирали...Оце називається все екологічно чисто і можна нічого не боятись? Вони там шо всі подуріли? Чи їм абсолютно пофіг, нехай помирають..?!
І за 2 дні все виявилось вже екологічно чистим, і воду по їх словах пити можна, і овочі їсти...Нашо їм паніка? І їм тим більше ніяк не хочеться виплачувати компенсацію потім постраждалим, проживаючим на місці зібруднення території.
То сталось десь в 30 км від мого міста...
Мені цікаво, хто ж то таки розумний дозволив перевозити небезпечну для здоров"я речовину яка загоряється при темпаратурі меншій ніж була темпаратура повітря?!
Ц ж треба до такого догадатись...
Ті вагони вже пробують вивозити, але фосфор протікає через тріщини і загоряється все одно...
Десь там поблизу того села зібраною пшеницею нагодували курей і ті на ранок повмирали...Оце називається все екологічно чисто і можна нічого не боятись? Вони там шо всі подуріли? Чи їм абсолютно пофіг, нехай помирають..?!