Зустріч у неділю 18 лютого у Цюріху (НВ)
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Зустріч у неділю 18 лютого у Цюріху (НВ)
Надійшли пропозиції зустрітися ще до Паски - у неділю 18 лютого.
Запропоноване місце зустрічі - центральний вокзал у Цюріху (вносьте інші пропозиції, якщо не підходить)
Час зустрічі поки що не обговорювався. Моя пропозиція - 12-00.
Знову ж таки - ті хто їдуть здалеку можуть вносити свої варіанти.
Що будемо робити можна вирішити на місці. Однією з ідей є - поїсти фондю. Знову ж таки - додаткові пропозиції приймаються з низьким поклоном. :keks:
Запропоноване місце зустрічі - центральний вокзал у Цюріху (вносьте інші пропозиції, якщо не підходить)
Що будемо робити можна вирішити на місці. Однією з ідей є - поїсти фондю. Знову ж таки - додаткові пропозиції приймаються з низьким поклоном. :keks:
Re: Зустріч у неділю 18 лютого у Цюріху (НВ)
Я будууууууууSvitlana писав:Надійшли пропозиції зустрітися ще до Паски - у неділю 18 лютого.
Говорити, знайомитись, спілкуватись.
Ну і фондю
мене влаштовує любий час.
Підідуууууууууууу
Das Leben ist Streben
- natalotschka
- Moderator
- Контактна інформація:
Головний залізничній вокзал (HB)natalotschka писав:Зустрінемось обов"язково! Час зустрічі підходить, а от місце, треба обмізкувати. Я не орієнтуюсь в Цюріху взагалі, до речі який вокзал, авто чи залізничний?
Де паркуватись спитай в чоловіка( бо в Цюріху не так просто)
Я буду поїздом
Das Leben ist Streben
Ще одне доповнення- пропозиція:Svitlana писав:Я увечері запитаю вулиці в Цюріху, де можна паркуватися безкоштовно. Візуально знаю, а назви - забуваю. Це такі хитрі місця для місцевих. Правда може таке бути, що і 2-3 круги намотати треба буде. Але взагалі - це реально. Бо навіть у Новорічну ніч паркувалися.
Може в мене в ( Тhalwil ) зустрінемось?
Паркуватись - є безкоштовно. Живу біля вокзалу.
2 Мисочки для Фондю є.
Коже привезе свій улюблений пакетик фондю( або змішаєм, або окремо
комусь з специфічнім запахом приготуєм. Я говорю про чоловіків).
Їм же теж треба поспілкуватись???? Чи як?
Мій сьогодні мені подарував 2 маленькі пляшечки німецького шампанського. Так і сказав:" Для тебе і твоїх друзів".Я в Цюріх можу взяти, але чи єтично в кафешку своє щось приносити?
Музика укр. у мене теж є.
Ну візьмете свою хто має.
Das Leben ist Streben
- natalotschka
- Moderator
- Контактна інформація:
Народ "вижидає". А якщо серйозно, то поки не маю інформації від інших майбутніх учасників бенкету(чи банкету, як правильно?).Svitlana писав:Також варіант!! У мене також є фондюшниця, я б взяла. І шампанське з України. А дійсно було б гарно - якщо народ (приїжджий) не проти. Але він сьогодні чогось мовчить як риба об лід. :?:
Як на мене, то до фондю ставлюсь скептично :verzweifelt: . Та "фондю і українська музика" звучить якось екзотично. А може щось нашенське приготувати? Якихось вареників? Ще б сорочки українські повдягати...
З боку твого чоловіка, Ewa, дуже мило, але, вибачте, яке німецьке шампанське? Сивуха в когось є. Ну добре, в крайньому випадку "Кагор" можу прихватити. :sauf:
Вареники не проблема, наліпимо!!!natalotschka писав:Народ "вижидає". А якщо серйозно, то поки не маю інформації від інших майбутніх учасників бенкету(чи банкету, як правильно?).Svitlana писав:Також варіант!! У мене також є фондюшниця, я б взяла. І шампанське з України. А дійсно було б гарно - якщо народ (приїжджий) не проти. Але він сьогодні чогось мовчить як риба об лід. :?:
Як на мене, то до фондю ставлюсь скептично :verzweifelt: . Та "фондю і українська музика" звучить якось екзотично. А може щось нашенське приготувати? Якихось вареників? Ще б сорочки українські повдягати...
З боку твого чоловіка, Ewa, дуже мило, але, вибачте, яке німецьке шампанське? Сивуха в когось є. Ну добре, в крайньому випадку "Кагор" можу прихватити. :sauf:
А Сивуху я гнати ще не навчилась,
якщо в тебе є аппарат, ПРИВОЗЬ!!!
Будемо вчитись.
Чоловіка вдягну в ВИШИВАНКУ( співать ще не навчила). Буде тихенько підгукувати на підголосках.
Ти конкретно скажи де???
Якщо в мене? То я починаю тісто замішувати....
Das Leben ist Streben
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
:ducken: Можете мене закидати хто чим хоче, але немає у мене українського строю. Тобто є десь у батьків, але не тут. Соррі. Та й "наїлася" я того маскараду за час навчання і суспільно-корисної роботи. Ви вже вибачте, але я і не маю і не хочу. Як будуть свої діти-квіти - то покупую їм, щоб мали на свята одягати і до церкви. Тоді може і свою вишиванку привезу. А поки що - не хочу (думку можу поміняти, але не до неділі). :?
Можна і вареники ліпити. Гуртом і швидше і веселіше буде. Можна приготувати різні начинки і з собою привезти (кожна по одній) - буде асортимент. Але дійсно - краще домовитися за час спочатку. Коли хто зможе.
Можна і вареники ліпити. Гуртом і швидше і веселіше буде. Можна приготувати різні начинки і з собою привезти (кожна по одній) - буде асортимент. Але дійсно - краще домовитися за час спочатку. Коли хто зможе.
- natalotschka
- Moderator
- Контактна інформація:
Світлано, я про сорочку шуткувала( бо ти не бачила який в об"емі мій чоловік, скільки ж це вишивати треба??Svitlana писав::ducken: Можете мене закидати хто чим хоче, але немає у мене українського строю. Тобто є десь у батьків, але не тут. Соррі. Та й "наїлася" я того маскараду за час навчання і суспільно-корисної роботи. Ви вже вибачте, але я і не маю і не хочу. Як будуть свої діти-квіти - то покупую їм, щоб мали на свята одягати і до церкви. Тоді може і свою вишиванку привезу. А поки що - не хочу (думку можу поміняти, але не до неділі). :?
Про самогон Теж
А про вареники - серьозно :!:
Das Leben ist Streben
Добре!!!natalotschka писав:Та пошуткувала я про вишиванки :P ! А за вареники цілком серйозно. Якщо Ewa не в накладі, то можемо і в неї зустрітися. А час той же. Так що "у двенадцать нуль нуль усьо бедет у порядке"!
Може ще щось приготувати? Ну я ще подумаю до завтра. :irre:
Я готую тісто для всіх вареників. і начинку з капусти з грибами :!:
Das Leben ist Streben
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Отож, підведу попередні висновки:
неділя, 18 лютого, полудень, Thalwill (за точною адресою на ПП до ewa)
Брати з собою:
- гарний настрій
- чоловіків
- начинку до вареників (капуста з грибами і вишні вже забиті)
- пляшечку з градусом або інше за власним бажанням (цензури на продуцентів немає! правда ж?)
- музику при бажанні
PS Далі танцюємо від цього місця...
неділя, 18 лютого, полудень, Thalwill (за точною адресою на ПП до ewa)
Брати з собою:
- гарний настрій
- чоловіків
- начинку до вареників (капуста з грибами і вишні вже забиті)
- пляшечку з градусом або інше за власним бажанням (цензури на продуцентів немає! правда ж?)
- музику при бажанні
PS Далі танцюємо від цього місця...
- natalotschka
- Moderator
- Контактна інформація:
Приймаю закази, може хтось щось хоче для себе в російському магазині. Ну оселедці або ще щось.То можу купити і привезти в неділю.
Пишіть ПП сьогодні до 4 вечора.
Я з випивки беру з собою шампанське Asti Cinzano, воно солоденьке. З українського у нас тільки горілка залишилась, але не я не чоловік не пємо її. Може взяти ще щось з Оболоні. Живчик чи Тархун.Хоче хтось?
Пишіть ПП сьогодні до 4 вечора.
Я з випивки беру з собою шампанське Asti Cinzano, воно солоденьке. З українського у нас тільки горілка залишилась, але не я не чоловік не пємо її. Може взяти ще щось з Оболоні. Живчик чи Тархун.Хоче хтось?
- natalotschka
- Moderator
- Контактна інформація:
Ні, ні! Цукор не кидай! Бо поки довезеш начинку, то весь сир попливе (візьметься водою). Краще додати цукор вже перед тим, як ліпити.tanyushka писав:Я сьогодні купила 1 кг свіжого сиру на вареники. На етикетці стоїть Польша, Творог зернистий. В неділю рано вранці відкрию упаковку сиру і добавлю яйце і сахар. Так же робити начинку з сиру для вареників? Просвітіть мене. Останні вареники робила 10 років назад.
Ніхто мені не каже, яку мені начинку брати! Відповідайте швиденько, м"ясо чи картоплю ("или того и другого и можна без хлеба")?
Дівчата, не беріть багато, цукор мука в мене є(родзинки в мене добавимо).tanyushka писав:Спасибі Наталочка!
Тоді так і зроблю. Не буду творог відкривати, а відкриємо уже в ewa. А то ж за три години в дорозі попливе.
Начинку мясо чи картоплю?Я їм те і те, як по мені то вибирай що тобі зручніше. І не перевтомлюйся, тобі ж треба себе берегти! :D
Я вже замісила тісто. начинка з каписти готова, добавлю грибочки і ввечері наліплю!!
А там з сиром і вишнями будем завтра разом ліпити.
Картопля в мене є, то можна буде зварити для начинки.
Але пізніше побачим хто буде, я думаю десь 12 чоловік.
На будинку написано моє імя і прізвище.
Адресу кому не написала :!:
Пишіть в приват будь ласка
До зустрічі!!!
Das Leben ist Streben