Зустріч у неділю 18 лютого у Цюріху (НВ)

Лише віртуальні знайомства та пошук друзів і однодумців (оголошення мають свій підрозділ)
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Зустріч у неділю 18 лютого у Цюріху (НВ)

Повідомлення Svitlana »

Надійшли пропозиції зустрітися ще до Паски - у неділю 18 лютого.

Запропоноване місце зустрічі - центральний вокзал у Цюріху (вносьте інші пропозиції, якщо не підходить)

Час зустрічі поки що не обговорювався. Моя пропозиція - 12-00.
Знову ж таки - ті хто їдуть здалеку можуть вносити свої варіанти.

Що будемо робити можна вирішити на місці. Однією з ідей є - поїсти фондю. Знову ж таки - додаткові пропозиції приймаються з низьким поклоном. :keks:
ewa
Дозвіл С

Re: Зустріч у неділю 18 лютого у Цюріху (НВ)

Повідомлення ewa »

Svitlana писав:Надійшли пропозиції зустрітися ще до Паски - у неділю 18 лютого.

Запропоноване місце зустрічі - центральний вокзал у Цюріху (вносьте інші пропозиції, якщо не підходить)

Час зустрічі поки що не обговорювався. Моя пропозиція - 12-00.
Знову ж таки - ті хто їдуть здалеку можуть вносити свої варіанти.

Що будемо робити можна вирішити на місці. Однією з ідей є - поїсти фондю. Знову ж таки - додаткові пропозиції приймаються з низьким поклоном. :keks:
Я будуууууууу
Говорити, знайомитись, спілкуватись.
Ну і фондю
мене влаштовує любий час.
Підідуууууууууууу
Das Leben ist Streben
natalotschka
Moderator
Контактна інформація:

Повідомлення natalotschka »

Зустрінемось обов"язково! Час зустрічі підходить, а от місце, треба обмізкувати. Я не орієнтуюсь в Цюріху взагалі, до речі який вокзал, авто чи залізничний?
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

natalotschka писав:Зустрінемось обов"язково! Час зустрічі підходить, а от місце, треба обмізкувати. Я не орієнтуюсь в Цюріху взагалі, до речі який вокзал, авто чи залізничний?
Головний залізничній вокзал (HB)
Де паркуватись спитай в чоловіка( бо в Цюріху не так просто)
Я буду поїздом
Das Leben ist Streben
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Я увечері запитаю вулиці в Цюріху, де можна паркуватися безкоштовно. Візуально знаю, а назви - забуваю. Це такі хитрі місця для місцевих. Правда може таке бути, що і 2-3 круги намотати треба буде. Але взагалі - це реально. Бо навіть у Новорічну ніч паркувалися.
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

Svitlana писав:Я увечері запитаю вулиці в Цюріху, де можна паркуватися безкоштовно. Візуально знаю, а назви - забуваю. Це такі хитрі місця для місцевих. Правда може таке бути, що і 2-3 круги намотати треба буде. Але взагалі - це реально. Бо навіть у Новорічну ніч паркувалися.
Ще одне доповнення- пропозиція:
Може в мене в ( Тhalwil ) зустрінемось?
Паркуватись - є безкоштовно. Живу біля вокзалу.
2 Мисочки для Фондю є.
Коже привезе свій улюблений пакетик фондю( або змішаєм, або окремо
комусь з специфічнім запахом приготуєм. Я говорю про чоловіків).
Їм же теж треба поспілкуватись???? Чи як?
Мій сьогодні мені подарував 2 маленькі пляшечки німецького шампанського. Так і сказав:" Для тебе і твоїх друзів".Я в Цюріх можу взяти, але чи єтично в кафешку своє щось приносити?
Музика укр. у мене теж є.
Ну візьмете свою хто має.
Das Leben ist Streben
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Також варіант!! У мене також є фондюшниця, я б взяла. І шампанське з України. А дійсно було б гарно - якщо народ (приїжджий) не проти. Але він сьогодні чогось мовчить як риба об лід. :?:
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

Svitlana писав:Також варіант!! У мене також є фондюшниця, я б взяла. І шампанське з України. А дійсно було б гарно - якщо народ (приїжджий) не проти. Але він сьогодні чогось мовчить як риба об лід. :?:
Побіг за подарунками :lol:
Das Leben ist Streben
natalotschka
Moderator
Контактна інформація:

Svitlana писав:Також варіант!! У мене також є фондюшниця, я б взяла. І шампанське з України. А дійсно було б гарно - якщо народ (приїжджий) не проти. Але він сьогодні чогось мовчить як риба об лід. :?:
Народ "вижидає". А якщо серйозно, то поки не маю інформації від інших майбутніх учасників бенкету(чи банкету, як правильно?).
Як на мене, то до фондю ставлюсь скептично :verzweifelt: . Та "фондю і українська музика" звучить якось екзотично. А може щось нашенське приготувати? Якихось вареників? Ще б сорочки українські повдягати...
З боку твого чоловіка, Ewa, дуже мило, але, вибачте, яке німецьке шампанське? Сивуха в когось є. Ну добре, в крайньому випадку "Кагор" можу прихватити. :sauf:
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

natalotschka писав:
Народ "вижидає". А якщо серйозно, то поки не маю інформації від інших майбутніх учасників бенкету(чи банкету, як правильно?).
Як на мене, то до фондю ставлюсь скептично :verzweifelt: . Та "фондю і українська музика" звучить якось екзотично. А може щось нашенське приготувати? Якихось вареників? Ще б сорочки українські повдягати...
З боку твого чоловіка, Ewa, дуже мило, але, вибачте, яке німецьке шампанське? Сивуха в когось є. Ну добре, в крайньому випадку "Кагор" можу прихватити. :sauf:
Вареники не проблема, наліпимо!!!
А Сивуху я гнати ще не навчилась,
якщо в тебе є аппарат, ПРИВОЗЬ!!!
Будемо вчитись.
Чоловіка вдягну в ВИШИВАНКУ( співать ще не навчила). Буде тихенько підгукувати на підголосках.
Ти конкретно скажи де???
Якщо в мене? То я починаю тісто замішувати....
Das Leben ist Streben
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

:ducken: Можете мене закидати хто чим хоче, але немає у мене українського строю. Тобто є десь у батьків, але не тут. Соррі. Та й "наїлася" я того маскараду за час навчання і суспільно-корисної роботи. Ви вже вибачте, але я і не маю і не хочу. Як будуть свої діти-квіти - то покупую їм, щоб мали на свята одягати і до церкви. Тоді може і свою вишиванку привезу. А поки що - не хочу (думку можу поміняти, але не до неділі). :?

Можна і вареники ліпити. Гуртом і швидше і веселіше буде. Можна приготувати різні начинки і з собою привезти (кожна по одній) - буде асортимент. Але дійсно - краще домовитися за час спочатку. Коли хто зможе.
natalotschka
Moderator
Контактна інформація:

Та пошуткувала я про вишиванки :P ! А за вареники цілком серйозно. Якщо Ewa не в накладі, то можемо і в неї зустрітися. А час той же. Так що "у двенадцать нуль нуль усьо бедет у порядке"!
Може ще щось приготувати? Ну я ще подумаю до завтра. :irre:
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

Svitlana писав::ducken: Можете мене закидати хто чим хоче, але немає у мене українського строю. Тобто є десь у батьків, але не тут. Соррі. Та й "наїлася" я того маскараду за час навчання і суспільно-корисної роботи. Ви вже вибачте, але я і не маю і не хочу. Як будуть свої діти-квіти - то покупую їм, щоб мали на свята одягати і до церкви. Тоді може і свою вишиванку привезу. А поки що - не хочу (думку можу поміняти, але не до неділі). :?

Можна і вареники ліпити. Гуртом і швидше і веселіше буде. Можна приготувати різні начинки і з собою привезти (кожна по одній) - буде асортимент. Але дійсно - краще домовитися за час спочатку. Коли хто зможе.
Світлано, я про сорочку шуткувала( бо ти не бачила який в об"емі мій чоловік, скільки ж це вишивати треба??
Про самогон Теж :lol:
А про вареники - серьозно :!:
Das Leben ist Streben
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

natalotschka писав:Та пошуткувала я про вишиванки :P ! А за вареники цілком серйозно. Якщо Ewa не в накладі, то можемо і в неї зустрітися. А час той же. Так що "у двенадцать нуль нуль усьо бедет у порядке"!
Може ще щось приготувати? Ну я ще подумаю до завтра. :irre:
Добре!!!
Я готую тісто для всіх вареників. і начинку з капусти з грибами :!:
Das Leben ist Streben
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

У мене ще вишні є на вареники (без кісточок). Брати? Візьму і сметану до вареників.

Ewa - я тебе люблю. Вареники з капустою - мої улюблені. :cuinlove:
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

Svitlana писав:У мене ще вишні є на вареники (без кісточок). Брати? Візьму і сметану до вареників.

Ewa - я тебе люблю. Вареники з капустою - мої улюблені. :cuinlove:
І я люблю вареники з вишняви!!! А якщо їх ще і в сметану макнути,
Мммм......
Смакота!
Das Leben ist Streben
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Отож, підведу попередні висновки:
неділя, 18 лютого, полудень, Thalwill (за точною адресою на ПП до ewa)
Брати з собою:
- гарний настрій
- чоловіків
- начинку до вареників (капуста з грибами і вишні вже забиті)
- пляшечку з градусом або інше за власним бажанням (цензури на продуцентів немає! правда ж?)
- музику при бажанні

PS Далі танцюємо від цього місця...
tanyushka
Moderator

Повідомлення tanyushka »

Дівчата, а нас приймаєте?
:oops:
Я можу привезти сир/творог/ з російського магазина і сметану.
natalotschka
Moderator
Контактна інформація:

tanyushka писав:Дівчата, а нас приймаєте?
:oops:
Я можу привезти сир/творог/ з російського магазина і сметану.
Звичайно приймаємо! З великою радістю! :D Я думала, що ти вже не відгукнешся.
tanyushka
Moderator

Повідомлення tanyushka »

Приймаю закази, може хтось щось хоче для себе в російському магазині. Ну оселедці або ще щось.То можу купити і привезти в неділю.
Пишіть ПП сьогодні до 4 вечора.

Я з випивки беру з собою шампанське Asti Cinzano, воно солоденьке. З українського у нас тільки горілка залишилась, але не я не чоловік не пємо її. Може взяти ще щось з Оболоні. Живчик чи Тархун.Хоче хтось?
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Я також візьму шампанське Кримське! (келихи брати???)
tanyushka
Moderator

Повідомлення tanyushka »

Я сьогодні купила 1 кг свіжого сиру на вареники. На етикетці стоїть Польша, Творог зернистий. В неділю рано вранці відкрию упаковку сиру і добавлю яйце і сахар. Так же робити начинку з сиру для вареників? Просвітіть мене. Останні вареники робила 10 років назад. :oops:
natalotschka
Moderator
Контактна інформація:

tanyushka писав:Я сьогодні купила 1 кг свіжого сиру на вареники. На етикетці стоїть Польша, Творог зернистий. В неділю рано вранці відкрию упаковку сиру і добавлю яйце і сахар. Так же робити начинку з сиру для вареників? Просвітіть мене. Останні вареники робила 10 років назад. :oops:
Ні, ні! Цукор не кидай! Бо поки довезеш начинку, то весь сир попливе (візьметься водою). Краще додати цукор вже перед тим, як ліпити.
Ніхто мені не каже, яку мені начинку брати! Відповідайте швиденько, м"ясо чи картоплю ("или того и другого и можна без хлеба")?
tanyushka
Moderator

Повідомлення tanyushka »

Спасибі Наталочка!

Тоді так і зроблю. Не буду творог відкривати, а відкриємо уже в ewa. А то ж за три години в дорозі попливе.

Начинку мясо чи картоплю?Я їм те і те, як по мені то вибирай що тобі зручніше. І не перевтомлюйся, тобі ж треба себе берегти! :D
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

tanyushka писав:Спасибі Наталочка!

Тоді так і зроблю. Не буду творог відкривати, а відкриємо уже в ewa. А то ж за три години в дорозі попливе.

Начинку мясо чи картоплю?Я їм те і те, як по мені то вибирай що тобі зручніше. І не перевтомлюйся, тобі ж треба себе берегти! :D
Дівчата, не беріть багато, цукор мука в мене є(родзинки в мене добавимо).
Я вже замісила тісто. начинка з каписти готова, добавлю грибочки і ввечері наліплю!!
А там з сиром і вишнями будем завтра разом ліпити.
Картопля в мене є, то можна буде зварити для начинки.
Але пізніше побачим хто буде, я думаю десь 12 чоловік.
На будинку написано моє імя і прізвище.
Адресу кому не написала :!:
Пишіть в приват будь ласка
До зустрічі!!!
Das Leben ist Streben
Відповісти

Повернутись до “Українська громада у Швейцарії”