Що прийнято брати з собою? Типу квіти - молодій, пляшку молодому?
Питання серйозне. :klugscheisser:
Я не для себе. :ops:ewa писав:Наречена звичайно з букетиком троянд.
Ще у волосся троянди тут приколюють, (мені дружка робила.)
А то є фірми в яких можна спец. заказ замовить.
З фатою тільки якщо в церкві вінчання :)
Ну, а подарунки... ти ж їх приймать будеш
30 франків - то 20 Євро виходить. ну то така сама схема, як і в інших єврокраїнах. Ок!! Дуже тобі дякую.tanyushka писав:Світланко, я була на весіллі в Швейцарії у колеги мого чоловіка. То скидали гроші на подарунки десь по 30-60 франців (точно не памятаю, може і більше і в франках я не дуже орінтуюсь) з одного і плюс фірма видала гроші, ну і з цих грошей купили гарні стакани і ще щось для дому, не памятаю.
Дуже оригінальна ідея про сайт з весільною подорожею!
:rate10:
Канали є, але весь час хочеться дивитись фото ,а якщо видео???.Бриська писав:Напевно в ваших каналів тв нема, що вони відео дивляться. За описом - так звичайне весілля. Я взагалі проти бездумного витрачання грошей. аби той, хто платить задоволення отримав. .
:respekt: Вам щиро мій респект у такому разі. Знайти хорошого тамаду - купа геморою. А як же вирішили проблему все ж з контингентом "ніби треба запросити"? Невже не було таких? А якщо були - як все-таки вдалося не запросити?Valentyna писав:Як влучно підмітила Бриська я мало що могла сама суперцікавого напридумувати і наорганізовувати (всі сили і час жерла робота, а чоловік взагалі давно відірвався від України і гриз граніт науки за океанами...)
Але завжди існує "АЛЕ". Мені страшенно не хотілось класичного нудно-сумного весілля: реєстрація, шастання по пам"ятникам, стіл, за яким гості ліниво ковиряються виделками в їжі між "гірко" і тільки мріють швидше втікти додому.
Що до гостей, яких "ніби треба запросити" я з Бриською абсолютно солідарна, тому таких і не запрошувала.
Доречі нудне весілля - проблема інтернаціональне, а не тільки українська. Після таких свят в голову приходять лише думки про марно витрачені гроші і сили...
Тому я в свій час провела "кастинг" для тамадів, бо розуміла, що без якісної допомоги не зможу організувати яскраве і веселе свято. Жіночка-тамада, яка вела наше весілля, була справжня профі свого діла, бо дала змогу кожному гостю себе неординарно проявити. Саме це і запам"яталось людям, принесло їм багато радості і втіхи. Майже кожний зміг потім сказати: "А ви що думали, я так собі? А от і ні, Я ого-го який талановитий. Ви просто звикли до мене і перестали помічати іскри моїх талантів".
А талантів виявилось багато! На моє здивування традиційно не танцюючі гості виявились не аби якими танцюристами (звідки вони знають складні вальсові і тангові па для мене і сьогодні загадка). Про співаків, поетів, драматичних та комічних акторів я взагалі мовчу... І все це було легко, весело і невимушено.
Тому акту марно (грошо- сило- ) тратства на нашому весіллі не відбулося.
Браво! Я захоплена. Молодець. Відстояти право кого запрошувати й ні
таки треба було мати мужність. А з батьками воювати буває ой як не легко. Все ж хто платить - той і замовляє музику. Як би там не було. 
У мене таке саме, як приїду в Україну. Батьки просять, сходіть до тих і до тих в гості. Є люди, до яких я охоче хожу в гості, а є такі, що я їх останній раз в дитинстві бачила. По гостям в Україні ходили виборочно. Та й за 2 тижні всіх не обійдеш. А до кого не ходили, вони самі до нас приїхали. Цікаво їм було подивитись на мого чоловіка, на машину, на якій ми приїхали :roll:Svitlana писав: Ой як це все знайомо :roll: Правда у мене це стосувалося відвідин у мої відпусткові поїздки в Україну. 2 тижні не захотіла по гостях ходити з хати в хату по тітках і дядьках.