Немає у вас у Цюріху якогось куточка,де частенько хтось заходить з наших українців?? Здибаю в місті людей російськомовних-то так,якби в них щось забирав.Втікають як шаленні.А от з українців-поки нікого.працюють певно
Церкву знайшов,вхід збоку також)) то 25 буду точно на службі бо то знаю і люблю.А от до того часу може з кимось би чаю чи пивка випив...
У нас немає навіть постійного місця для зустрічей після Служби раз на місяць. А ви кажете там, щоб постійно були українці. Може, кількості ще не набралося, а, може, дійсно, безробітних нема, щоб був лишній час і бажання потусуватися десь за межами дому. Ну та й за кавою по 5-10 франків довго в кафе сидіти не будеш. Можу запропонувати вам призначити десь таке місце (і час) - тоді може з часом щось таке подібне і вийде.
Щось вас ніби не було на Службі (і після Служби)....
Приходіть 7-го квітня.
Кажу ж - пишіть час та місце (кнайпу якусь чи що) та подивимося, може зійдеться народ. Тільки майте на увазі, що посеред робочого дня працюючих не буде.
Ви праві,Світлано.Я попав до церкви того ранку вже тоді,коли молодий священник збирав все після служби і я в тій ситуації не осмілився навіть заговорити з ним.Так сталося,що чомусь я подумав про іншу церкву,на тій ж вулиці але набагато вище вашої!Поки я з євангелістами отими договорився,поки бігав шукав нет для телефону,поки оприділився по ЖПС то служба закінчилася((. Для молодого і перспективного чоловіка,музиканта,хорового диригента(тим більше) це стало провалом і водночас сигналом вертати назад в Португалію.Довгий час я прокручував в своїй голові чому і як то так сталося.Але то таке.На понеділок в мене був білет і ось така моя історія...
Треба було заговорити. Він дуже радо спілкується з громадою і доправив би вас до інших. Бо зараз ми після кожної Служби збираємося у залі при церкві. Тому мій пост з минулого року зараз вже не є актуальним. Один раз на місяць після служби можна гарантовано поспілкуватися з українцями.