Дорогі українці у Швайцарії, особливо ті, кому до 35 років. 13 листопада 2011 у Женеві організовується зустріч для емігрантської молоді у Швайцарії. Тому запрошуємо всіх вас взяти участь у культурній та духовній програмі цього святкування. Розпочнеться воно о 10.00, коли можна буде взяти участь в різноманітних "ательє", які представляють традиційні промисли та (або) характерні особливості певного народу. Потім буде обід за рахунок організаторів, тому якщо ви бажаєте пообідати "на халяву" (а це просто святий обов*язок кожного українця, бо "на халяву", як відомо, і оцет солодкий), то прошу зголошуватися тут-таки на форумі, просто під даним оголошенням. Я подам тоді кількість людей організаторам, щоб вони знали, на скількох людей готувати обід і щоб вас внесли в списки. Після обіду буде вільний час, тоді ділення духовним досвідом, а о 17.00 Служба Божа в римо-католицькому обряді (меса), до участи в якій нас також запрошено. При цій нагоді можна буде також висповідатися (сповідатиму я -- українською та інші священики -- хто якою мовою гаразд) і причаститися. Наскільки я зрозумів, те все буде проходити на французькій мові, тому особливо запрошую тих, які володіють нею. Але, гадаю, і для німецькомовних буде щось передбачено, бо ж більша частина Швайцарії шпрехає дойч
Особливо прошу зголоситися тих із вас (тут без вікових обмежень), які могли би запропонувати і провести якесь наше, українське "ательє", будь-то розмальовування писанок, виготовлення мотанок чи щось інше. Якщо ви не володієте французькою, а лише німецькою чи італійською, нічого страшного, проведемо його німецькою або італійською. Єдине обмеження, що треба буде зробити такий креш курс, щоб вкластися в 2 години часу. Тому чекатиму на ваші пропозиції та ідеї. Сам я приїду на обід та післяобідню програму, бо до обіду маю два богослужіння і не встигну приїхати раніше. А от пропустити халявний обід я ніяк не можу

Відтак залишуся до кінця програми. Наразі шлю всім сердечні вітання з горада Данєцка, де на даний момент перебуваю, і чекаю шквалу зголошень від охочих провести свій вільний день в колі однолітків у Женеві.
Пи. Си. Особливо раджу не проходити повз усім, хто ше без пари. На таких напівпобожних збіговиськах створюються просто ідеальні умови для пошуку своєї кращої (або гіршої

) половинки.
З молитвою
о. Назарій