як вивезти дитину, якщо у мене буде дозвіл на працю

Все про документи стосово легального перебування у країні
Анна
Турист

як вивезти дитину, якщо у мене буде дозвіл на працю

Повідомлення Анна »

добрий день! підкажіть будь-ласка, що роботи в такій ситуації: я планую працювати в Швейцарії, у мене є дитина 7 років(я розлучена), планую віддати його в школу, але не розумію, як його вивезти, в посольстві сказали треба подати на воззэднання з сім\эю, але як, якщо я сама в процесі отримання дозволу на роботу, які потрібні документи ( він вписаний в мій паспорт), дякую
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Re: як вивезти дитину, якщо у мене буде дозвіл на працю

Повідомлення Svitlana »

Потрібно було подавати на візу вже відразу з дитиною. Там же є десь можливість вписати дітей, що супроводжують. Якщо ні, то просто заповнюєте ще один комплект документів.

Якщо ви подали вже документи на дозвіл на роботу, тоді дочекайтеся, коли зможете подавати на візу у посольстві і подавайте тоді разом з дитиною (дитині дозвіл на роботу ж не потрібен).

Якщо ж і це не можна зробити, тоді вам, коли вже отримаєте дозвіл на проживання на місці, потрібно буде подавати на "возз'єднання сім'ї".
Сподіваюся, у вас є з ким залишити дитину в Україні. Щодо процедури "возз'єднання" можете переглянути теми про одруження зі швейцарцем в Україні. Оскільки саме у цьому випадку наступним кроком йде "возз'єднання". Не панікуйте, дитину ви зможете забрати, просто якщо вже так вийшло, що відразу не подавалися з дитиною, мусите за іншою процедурою це робити.
Відповісти

Повернутись до “Статус S, питання громадянства, паспорти, документи”