Дорогі форумчани та гості!!!
Нашому форуму виповнилося 1 рік! З цим я вас усіх щиро вітаю. Як ви вже побачили, він досить суттєво змінився. По-перше, завдяки вам, на ньому сформувалася дружна компанія, завдяки вам - він наповнився цікавою і змістовною інформацією та захоплюючими дискусіями.
Змінився колір та дизайн форума, змінилися личка-смайлики, дещо змінився логотип та функціональність як самого вікна повідомлень, так і налаштувань вашого особистого профілю. Зверніть увагу, що тепер ви зможете додавати свої фото до свого повідомлення напряму. Крім того, є можливість вставляти відео з Youtube та флеш-анімацію, робити списки у своїх повідомленнях, тощо.
На жаль, крім багатьох плюсів, можливі так само і деякі мінуси. Наприклад, проблеми можуть бути з входом на форум в тих учасників, у кого в паролі були букви кирилиці. У цьому випадку скористайтеся кнопкою "Забув пароль" або напишіть мені е-мейла на
admin
ukrainians 
або приватне повідомлення або залиште своє повідомлення у цьому розділі (тут можна писати без реєстрації).
Також у деяких (багатьох) учасників можуть виникнути проблеми з аватарками. Будьте ласкаві загляньте до нашої оновленої галереї аватарок та виберіть собі нову або завантажте свою.
Відтепер у нас з"явилася можливість надавати модераторські права по розділах. Тому з нагоди першої річниці надається можливість кожному охочому спробувати себе в ролі модератора у будь-якому з розділів. Модератор - господар розділу - слідкує не лише за порушеннями правил (котрих у нас і так немає), ганяє спамерів, але і наводить порядки в темах, дбає про наповнення розділу цікавим матеріалом, є цікавим і привітним співрозмовником і гостинним господарем.
Може таке бути, що я не охопила усіх змін та можливих питань. Тому пропоную свою консультаційну посильну допомогу (цілодобово

): пишіть, дзвоніть, заходьте, як то кажуть.
Приємного вам перебування на форумі нині і завжди!