Сторінка 4 з 5
Re: Господарка
Додано: 05 липня 2007, 18:47
Oceanic
Олексійович писав:Текст і зміст я буду вибирати за власним бажанням, не зважаючи на те що це комусь може не сподобатись. То все є невеличкі але елементи свободи і демократіі. А я живу саме в такому суспільстві, для того і іммігрував.
Що до теми, то на знімку французьский салат, який я зняв в Парижі в ресторані у травні цього року.
Входить: риба біла ( то є африканска риба з Західного берегу Африки), листя салату та шпінату, соус з розплавленног сиру, перець, сіль, трохи ванілі.
Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"
Re: Господарка
Додано: 05 липня 2007, 21:52
Olenka
Oceanic писав:[quote=
Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"
Хлопці!!! Я Вас прошу.... :gott: :gott:
Тема:
кулінарія В Дубровці -ростуть гриби, що тею дуже цікаво.
А от великих крабів я ще не варила, а скороварка в мене
Є Хочу навчитись, і салати з креветками дуже люблю.
П.С.Ну хто де відпочиває, давайте відкриєм нову тему, може там і зустрінемось
Господарка
Додано: 06 липня 2007, 01:45
Олексійович
Добрые не бывают спорщиками, спорщики не бывают добрыми.
Мудрые не бывают учёны. Учёные не бывают мудры.
Истинные слова не бывают приятны. Приятные слова не бывают истинны.
Лао-Тсе
Господарка
Додано: 06 липня 2007, 01:48
Олексійович
Если один раз пожалеешь, что не сказал, то сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.
Л.Н.Толстой
Додано: 06 липня 2007, 15:42
oleh_k
все софізми...
Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.
© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005
Re: Господарка
Додано: 06 липня 2007, 20:26
Olenka
Олексійович писав:сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.
І що ж це за Форум буде?
Якщо будемо мовчати :ka:
Так і українську не довго забути.
Додано: 06 липня 2007, 20:49
Olenka
oleh_k писав:все софізми...
Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.
© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005
Якщо важко на душі, ось "Осеаніс" дуже гарні ссилки на музику дав:
http://www.ukrainians.ch/viewtopic.php?t=335
Додано: 08 липня 2007, 11:13
ira
Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D
Додано: 08 липня 2007, 11:51
oleh_k
ух, мені аж слинка потекла! у мене в морозилці на такі випадки завжди лежить пляшка горілки на меді: до такого хліба та сальця, наливаєш горілки - а вона аж проситься, м'яка-м'яка, шкляночка відразу й запітніє, така горілка холодна, а потече - то й відразу теплом розіллється всередині...
Додано: 08 липня 2007, 20:48
Снігурка
ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D
я печу хліб в автоматі. є свіжий коли забажаєш і смачніший
Додано: 09 липня 2007, 21:15
Olenka
ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D
Завтра ж біжу в СООР шукати цей хліб. Бо сало ще ж
є.
Додано: 10 липня 2007, 21:35
Olenka
ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,
Знайшла, але не такий уже він і чорний-бородінський. Мабуть ти Іра давно на Україні не була
Додано: 11 липня 2007, 11:17
ira
Оленка,я згадала,що бородінський не кислий. Але цей теж смачний як на мене??? :D
Додано: 11 липня 2007, 20:27
Olenka
ira писав:Оленка,я згадала,що бородінський не кислий. Але цей теж смачний як на мене??? :D
Так, бородінский аж солодкий і тміном посипаний.
Смачний, смачний, то так. Багато смачних хлібів у Швейцарії... а мого бородінського нема
Додано: 11 липня 2007, 20:31
tanyushka
Оленко, у нас в російському магазині продають заморожений бородинський хліб.
Додано: 11 липня 2007, 22:36
Olenka
tanyushka писав:Оленко, у нас в російському магазині продають заморожений бородинський хліб.
Так до вас же доїхати треба.
Але це дешевше і ближче ніж на Україну
Додано: 09 грудня 2007, 12:14
сянка
"Доки наш, швейцарський ( ), щавель виросте, можу порадити з"їздити в російський магазин (адреса у темі "Наші магазини"). Там продається консервований."
Тему щавля давно вже забули, просто недавно прочитала. Все ж краще привозити з дому домашній консервований, або збирати тут, де є змога. Я якось купувала консервований в російському магазині, то вам не раджу, бо разом зі щавлем в зупі плавало всяке сміття на кшталт сухого листя, патичків і ще якихось неопізнаних предметів. :twisted:, що я довго і нудно вибирала з баняка.
Додано: 10 грудня 2007, 13:56
Svitlana
А!!!
А я купувала той, що дорожчий. Там баночка була вдвічі менша за таку саму ціну, але нічого не плавало. Хоча то швидше за все мені просто пощастило - я довго оглядала обидві баночки і взяла ту, що "зеленіше" виглядала. Лишень покришений щавель був дрібніше, ніж я б це робила зі свіжим, а так - нічого.
Re: Кулінарія
Додано: 05 березня 2008, 22:33
Galo4ka
Дівчата, пропоную спробувати дуже простий і корисний салатик.
Червоний буряк+морква+капуста(все свіже)потерти на грубій терці.Зернята соняшника +кукуруза консервована +майнез.Це все виложити купками на тарілці в формі квіточки в середині соняшник я ше давала свіжу цибулю для смаку ,але туди невходить.
Можна все перемішати відразу.
Всі гості дуже хвалили.
Re:
Додано: 21 березня 2008, 12:59
tanyushka
Valentyna писав:З половинної порції (за рецептом Дарії Цвєк) в цьому році вийшло ось такі 3 пасочки. Трохи перетримала у духовці, тому помадка потемніла.
А хто в цьому році паски пече?
Re: Кулінарія
Додано: 21 березня 2008, 13:05
Svitlana
До наших пасок ще далеко... Я
Куплю в магазині.
Re: Кулінарія
Додано: 21 березня 2008, 13:24
tanyushka
Svitlana писав:До наших пасок ще далеко... Я
Куплю в магазині.
Ну ти даєш
Ви на цих вихідних Паску не святкуєте?
А я вже тісто замісила
Re: Кулінарія
Додано: 21 березня 2008, 14:54
Valentyna
Я теж збираюся пекти, але на православну Паску. Перед католицькою, як правило печу теж, але тільки щоб випробувати новий рецепт. Цьогорічний пробник мені не сподобався, так що на православну - буду пекти по рецепту, що давала на форумі.
Re: Кулінарія
Додано: 21 березня 2008, 15:08
tanyushka
А хто знає рецепт сироної паски (з творога)?
Re: Кулінарія
Додано: 21 березня 2008, 17:27
Valentyna
Можу порадити цей рецепт
http://www.good-cook.ru/proth/proth_028.shtml
Місцевий (маю на увазі французький творожок) спочатку треба добре віджати, і лише потім з ним щось робити. Що до рецепту, як на мій смак, масла треба давати менше, та кількість цукру теж варто зменшити, якщо родзинки солодкі.