Служба Божа в Лозанні 23 жовтня 2011

Після служб завжди організовуються зустрічі-посиденьки
o.Nazarij
Дозвіл B
Повідомлень: 137
З нами з: 11 березня 2007, 19:01

Служба Божа в Лозанні 23 жовтня 2011

Повідомлення o.Nazarij »

Дорогі українці на Лозанщині та Женевщині :grin: Піспя літнього відпочинку час нам знову зустрічатися на молитві. Тому запрошую всіх вас на українську Службу Божу 23 жовтня 2011, яка розпочнеться о 13.15 у тій же церкві Sacré-Coeur, де було богослужіння на Пасху цього року. Адреса храму наступна: chemin Beau-Rivage 3. Хто схоче прогулятися, то це триватиме 15 хв. від вокзалу. Йти потрібно в напрямку озера по Avenue d'Ouchy, звідки повернути ліворуч на Avenue de L'Elysée, і звідти перша вуличка праворуч і буде нашою. Перед та після Служби Божої можна буде приступити до св. сповіді і скинути з плечей весь тягар своїх гріхів, які ви набрали протягом літа і тягали на собі аж дотепер. А вже після цього можна буде зі спокійною душею та чистою совістю знову грішити об*їданням та ласунством, оскільки нам дають залу спеціально для цієї мети :tak2: Так що з нетерпінням чекатиму від вас чудес кулінарії. :gigle:
Так, ніби все важливе написав, якщо в когось будуть питання або пригадаю щось важливе, то допишу потім.
Ага, ще одне. Від осені цього року "Міграціо", яке відповідає за душпастирство емігрантів, попросило мене помагати о. Петру Костюку в душпастирюванні українців. І сказали збирати пожертву на свою дорогу. Тому якщо побачите в церкві керамічного козака з великою торбою і написом "Збираю на коня породи Мерседес", не дивуйтеся -- це я збираю духовні хліби. :lol: При бажання можете навіть кинути туди зайві копійки. :pray:

З молитвою

о. Назарій :seeya:

Повернутись до “Українські богослужіння”