Питання про Цюріх

Інформація стосовно місцевої влади, законів, тощо
silin
Дозвіл L

Re: Питання про Цюріх

Повідомлення silin »

У мене два запитання про Цюріх:

1. Чи організовані українці в Цюріху якимось чином? Чи ви маєте якісь регулярні зустрічі, святкування разом? І скільки приблизно українців в місті?

2. Чи має хтось досвід праці постдоком в IBM Zürich? Чи взагалі може щось сказати про цю фірму по інсайдерівськи?

Дякую наперед.
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

silin писав:У мене два запитання про Цюріх:

1. Чи організовані українці в Цюріху якимось чином? Чи ви маєте якісь регулярні зустрічі, святкування разом? І скільки приблизно українців в місті?

2. Чи має хтось досвід праці постдоком в IBM Zürich? Чи взагалі може щось сказати про цю фірму по інсайдерівськи?

Дякую наперед.
1. На перше питання - відповідь у розділі "Найближчі зустрічі". Так, є тут десь зо 2 десятка українців. Мо" й більше, тільки ми ще про це не знаємо. :wink:
Зустрічі проводимо регулярно... і чим далі тим регулярніше і веселіше. :gigle:

2. Я знаю лише одного студента (місцевого), що проходив практику в IBM. Добрі враження у нього лишилися однозначно. :tak2:
slavusia
Дозвіл B

Повідомлення slavusia »

Знаю двох росіянок і одного німця, які працюють для IBM в Цюріху. Всі дуже задоволені. Одна росіянка проходила спочатку практику а потім залишилася працювати і відмовидася від інших пропозицій, яких мала достатньо. Так що думаю, їй там було і є добре.
Відповісти

Повернутись до “Загальні питання швейцарських реалій”