Наші магазини в Швейцарії.
Re: Наші магазини в Швейцарії.
я живу не так далеко від Фрібурга. так є там магазин чи ні? 
Якщо живете недалеко і там проїздитимете, то рекомендую заїхати. Спеціально ж їхати, не упевнений, що стоїть, можете розчаруватися, оскільки наших продуктів там лише з десяток. Я там був два тижні тому, пам'ятаю що є квашені огірки, гречка і тому подібне. Ціни там розумні, набагато нижче, ніж в "Царіне" у Цюріху, але асортимент далеко не той. Крім того, є великий вибір югославських, турецьких продуктів, з яких можна вибрати щось цікаве. Наприклад, у югославів є алкогольний оцет або сода, схожі на наших.swisslady писав:я живу не так далеко від Фрібурга. так є там магазин чи ні?
Адреса магазина:
PAM
Villars-Vert 32
1752 Villars-sur-Glâne (FR)
Tél. 026 / 402 01 26
Звертайте увагу на адресу, оскільки у Віллару є два Пама.
Уже есть:swisslady писав:А є магазини російських продуктів в Берні? Знає хтось?
http://www.russian-shop.ch/
В Октябре 2010 г. cостоялось открытие первого Русского Книжного Магазина в Берне. Книги, музыкальные диски, фильмы, сувениры и одежа прекрасно дополняют ассортимент в нашем магазине. Радует то, что цены у нас на 50 % ниже, чем в других русских книжных магазинах в Швейцарии.
Новые часы работы: с понедельника по пятницу с 09.00 до 18.30 часов. В субботу с 09.00 до 17.00 часов. В воскресенье магазин закрыт.
Neu Отличное расположение нового магазина позволяет Вам легко приехать к нам как на машине, так и на трамвае. От вокзала на трамвае номер 6 - 7 и 8. Остановка Brunnadernstrasse.

наскільки я знаю, не кажуть вибачаюсь. правильно вибачте мене 
-
Лариса Чуйко
- Відрядження
А де можна в Лозані купити квас? Якщо хтось знає, прошу відповісти.
-
Лариса Чуйко
- Відрядження
Чи є в Лозані магазин російських продуктів, крім Delen
Лариса Чуйко писав:Чи є в Лозані магазин російських продуктів, крім Delen
Делен уже давно закрылся. Других, похоже нет. Приезжайте в Женеву :)
Mix Markt в Німеччині - супермаркет з багатьма українськими товарами. Але там і російські товари можуть бути, тому дивіться штрих-коди.
Всі текси (окрім цитат) захищені правом на власність. Використання матеріалів можливе лише з вказанням джерела і активним лінком на www.ukrainians.ch. Група для спілкування https://www.facebook.com/groups/1695255601285880