Вирощення повноцінних зубів

Національне питання, національні проблеми, своє-чуже, роздуми і дискусії на тему
ewa
Дозвіл С

Повідомлення ewa »

Svitlana писав:А ти не думаєш, що як і тих, кого змушують продавати тіло у підпільних борделях на абсолютно на недобровільних підставах, так само тих дурних матерів перетворюватимуть на "свиноматок", вибачте на слові, щоб вони виробляли ембріони, навіть проти їх волі.
Чоловіки завжди сильніші, то за вашою логікою одного дня - одні чоловіки і залишаться. Бо вони фізично сильніші..
Я хочу добавити, що за такою чол. силою криється насилля.
Тому зараз коли свідомості майже нема. там де пахне грошами насилля на жаль буде. Тому я проти продажу ембрионів.
Das Leben ist Streben
Бриська
Дозвіл B

Повідомлення Бриська »

Знаєте що? Ті кого насильно продають - ті самі на це так чи інакше напрошуються. Якою ж дурепою потрібно бути, щоб повірити, що без мови і без кваліфікації десь за кордоном можна знайти роботу. А ще до того нелегалом. Але в першу чергу на таке потрапляють "танцівниці". Ніколи танцями не займалася - і туди ж. Подивіться фільм Матрьошки (з осла можна скачати).
А скільки таких. хто добровільно йде на цей бізнес. Кожному своє.
Я теж не мала на увазі силу фізичну. Слабкі тілом та сильні розумом (чи хитрі, чи дипломатичні), але у своїй якості кращі за оточення своє - виживуть. І такі і повинні давати потомство. Ви гадаєте, якщо мати-алкоголічка, то її потрібно захистити продавати ембріон і цяцятися з нею доки не народить. А якщо не забрати в неї дитину (на чиюсь шию), то кого вона тоді виростить як не алкоголіка чи просто хулігана без освіти і звички до роботи. То може вже хай краще на горілку ембріонами заробляє ніж таке потомство вирощує.
Квачику-квачику, дай калачика...
tanyushka
Moderator

Повідомлення tanyushka »

Зображення Ти мене навела на ідею, пошукати фільм Матрьошки в ослу. Бо давно хочу його подивиться. Тільки знайти його в ослу не можу, уже і латиницею і кирилицею пробувала. :ka:
Відповісти

Повернутись до “Політика, історія, філософія”