Ще раз про чоловіків....

Сімейні стосунки, дружба, швейцарці зі своїми тарганами, емігрантська доля. Драми і комедії.
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Re: Ще раз про чоловіків....

Повідомлення Svitlana »

Даринко, можна на ти? :52:

Я вважаю, що це зовсім не є нормальним. І для швейцарця також. Тим більше, що ви вже одружені! А як з дітьми буде? Типу - підеш в декрет, якщо наскладаєш відповідну суму чи як? А як не дай боже, якась хвороба? Найбільше мене вбило - з"їдемося, коли знайдеш роботу в Швейцарії. Я би тут же і на розлучення подавала.
:bad2: До речІ, а чого ти до нього на вихідних, а не він до тебе? А ти би лишню годинку вдома поспала...
Darynka
Дозвіл B

Повідомлення Darynka »

привіт Світлано. так звісно можна на ти.
він до мене теж інодіприъжджає але частіше я до нього бо я маю гляйс 7 та після 7ї можу безкоштовно їздити.
я навіть не знаю просто звикла. якась логіка в тому є шо кожний на себе заробляє. і всеж таки іноді він мені допомагає.
наступні півроку практичний семестр то хоч гроші нормальны будуть платити на які жити можна. а потім буду де може іншу роботу знайду.
найгірше шо батьки теж мені перестали допомагати бо я ж тіпавже одружена. а засмучувати їх не хочеться.
в мене швейцарского мобільника нема можеш написати мені на мейл darina_lorelei :at: yahoo.de і домовимося. :smile:
contra spem spero
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Дякую тобі за е-мейл, хоча краще було це мені на приватне повідомлення кинути. Тому я тобі змінила значок @ на смайлик відповідний, щоб тебе не засипало спамом.
:wink:
Curly Olena
Необмежена мультивіза

Повідомлення Curly Olena »

Привіт, дівчата! Зайшла от на форум, і не змогла втриматися від свого коменту на таку нашу "жіночу" тему.. :neat:

Як на мене, різниця між "нашими" та "іноземцями" таки є, по крайній мірі, кажу на прикладі власної родини. Скоріш за все, це все через те, що процес виховання тут в деяких окремих аспектах відбувається по-інакшому, привівається інше ставлення до речей, і в першу чергу, саме до грошей. :save: Мені також деякі моменти в цьому плані прямо серце різали, до тих пір, поки я із своїм чоловіком не почала довго і нудно докопуватися до суті проблем. І вийшло, що на деякі речі ми реагуємо апріорі по-різному... тобто "вихідні дані" сприяняття ситуації є різним: наприклад, я зясувала, що моє поняття щодо "походження" грошей більш "легке", аніж в уявленні мого чоловіка: я маю на увазі, що на мій коментар щодо фінансової кризи по типу: "та короче, якось буде.." чоловік довго і нудно мені розказував, що не можна діяти навпростець і треба бути підготовленим до проблем перед тим, як вони стануться, а не надіятися на випадок... а от коли я намагалася пояснити чоловіку як то важливо для мене завжди відчувати себе жінкою і отримувати з його боку увагу у різних формах: компліменти, квіти і т.д., то він мені сказав щось типу "так а навіщо? ми ж вже одружені"... :notatall:

Отже, різниця є у поглядах і сприйнятті ситуацій, і у нас, "різнонаціональних" пар, я думаю, ситуація скрадніша за пари однієї національності, оскільки ми повинні знаходити відповіді не лише на банальні, різні від природи, погляди чоловіка і жінки на ситуацію, але й завжди мати на увазі різницю культур.. Ви пригадайте на яких літературних творах ми виросли і які душевні властивості нам так довго вдолблювали вчителя у школі... Це, я впевнена, також все впливає дуже!
Але вихід з такої ситуації є - треба розмовляти і шукати компроміси. Не треба себе принижувати, як є щось, що дуже болить на серці, треба говорити - в іншому випадку як чоловік здогадається про це? :wink:
Але тільки тепер я розумію чому на весіллі молодятам так часто бажають терпіння і мудрості: виключно кохання у подружньому житті замало... :hug2:
Минулого не існує, майбутнього може не бути.. Живи зараз!!
Дідюк

Повідомлення Дідюк »

Даринко, я вважаю, що не правильно казати " Я вже звикла".........Ми самі ковалі свого щастя і якщо ми захочемо, то все буде добре і чоловіки біля нас будуть достойні і я вірю що ви це зробите.....:-))))

Я не розумію, як людина яка любить може сказати "Це твої проблеми", а не намагається якось допомогти і оцінити те що ви припустимо собі в дечому відмовляєте щоб приїхати до нього на вихідні........

Поговоріть з ним відкрито і запитайте себе в першу чергу, чи вам потрібні такі стосунки !!!?? )))
Відповісти

Повернутись до “За життя”