Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"Олексійович писав:Текст і зміст я буду вибирати за власним бажанням, не зважаючи на те що це комусь може не сподобатись. То все є невеличкі але елементи свободи і демократіі. А я живу саме в такому суспільстві, для того і іммігрував.
Що до теми, то на знімку французьский салат, який я зняв в Парижі в ресторані у травні цього року.
Входить: риба біла ( то є африканска риба з Західного берегу Африки), листя салату та шпінату, соус з розплавленног сиру, перець, сіль, трохи ванілі.
Кулінарія
Re: Господарка
Re: Господарка
Хлопці!!! Я Вас прошу.... :gott: :gott:Oceanic писав:[quote=
Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"
Тема: кулінарія В Дубровці -ростуть гриби, що тею дуже цікаво.
А от великих крабів я ще не варила, а скороварка в мене Є Хочу навчитись, і салати з креветками дуже люблю.
П.С.Ну хто де відпочиває, давайте відкриєм нову тему, може там і зустрінемось
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Л.Костенко
- Олексійович
- Необмежена мультивіза
- Повідомлень: 39
- З нами з: 01 липня 2007, 06:30
Господарка
Добрые не бывают спорщиками, спорщики не бывают добрыми.
Мудрые не бывают учёны. Учёные не бывают мудры.
Истинные слова не бывают приятны. Приятные слова не бывают истинны.
Лао-Тсе
Мудрые не бывают учёны. Учёные не бывают мудры.
Истинные слова не бывают приятны. Приятные слова не бывают истинны.
Лао-Тсе
- Олексійович
- Необмежена мультивіза
- Повідомлень: 39
- З нами з: 01 липня 2007, 06:30
Господарка
Если один раз пожалеешь, что не сказал, то сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.
Л.Н.Толстой
Л.Н.Толстой
-
- Дозвіл B
- Повідомлень: 119
- З нами з: 20 квітня 2007, 10:51
- Звідки: Тернопіль, Україна - Muenchen, Deutschland
все софізми...
Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.
© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005
Україно, вперед!
Re: Господарка
І що ж це за Форум буде?Олексійович писав:сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.
Якщо будемо мовчати :ka:
Так і українську не довго забути.
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Л.Костенко
Якщо важко на душі, ось "Осеаніс" дуже гарні ссилки на музику дав:oleh_k писав:все софізми...
Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.
© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005
http://www.ukrainians.ch/viewtopic.php?t=335
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Л.Костенко
-
- Дозвіл B
- Повідомлень: 119
- З нами з: 20 квітня 2007, 10:51
- Звідки: Тернопіль, Україна - Muenchen, Deutschland
ух, мені аж слинка потекла! у мене в морозилці на такі випадки завжди лежить пляшка горілки на меді: до такого хліба та сальця, наливаєш горілки - а вона аж проситься, м'яка-м'яка, шкляночка відразу й запітніє, така горілка холодна, а потече - то й відразу теплом розіллється всередині...
Востаннє редагувалось 08 липня 2007, 22:22 користувачем oleh_k, всього редагувалось 1 раз.
Україно, вперед!
Завтра ж біжу в СООР шукати цей хліб. Бо сало ще ж є.ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Л.Костенко
Так, бородінский аж солодкий і тміном посипаний.ira писав:Оленка,я згадала,що бородінський не кислий. Але цей теж смачний як на мене??? :D
Смачний, смачний, то так. Багато смачних хлібів у Швейцарії... а мого бородінського нема
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Л.Костенко
"Доки наш, швейцарський ( ), щавель виросте, можу порадити з"їздити в російський магазин (адреса у темі "Наші магазини"). Там продається консервований."
Тему щавля давно вже забули, просто недавно прочитала. Все ж краще привозити з дому домашній консервований, або збирати тут, де є змога. Я якось купувала консервований в російському магазині, то вам не раджу, бо разом зі щавлем в зупі плавало всяке сміття на кшталт сухого листя, патичків і ще якихось неопізнаних предметів. :twisted:, що я довго і нудно вибирала з баняка.
Тему щавля давно вже забули, просто недавно прочитала. Все ж краще привозити з дому домашній консервований, або збирати тут, де є змога. Я якось купувала консервований в російському магазині, то вам не раджу, бо разом зі щавлем в зупі плавало всяке сміття на кшталт сухого листя, патичків і ще якихось неопізнаних предметів. :twisted:, що я довго і нудно вибирала з баняка.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
А!!! А я купувала той, що дорожчий. Там баночка була вдвічі менша за таку саму ціну, але нічого не плавало. Хоча то швидше за все мені просто пощастило - я довго оглядала обидві баночки і взяла ту, що "зеленіше" виглядала. Лишень покришений щавель був дрібніше, ніж я б це робила зі свіжим, а так - нічого.
- Galo4ka
- Необмежена мультивіза
- Повідомлень: 48
- З нами з: 09 лютого 2007, 15:20
- Звідки: Україна
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія
Дівчата, пропоную спробувати дуже простий і корисний салатик.
Червоний буряк+морква+капуста(все свіже)потерти на грубій терці.Зернята соняшника +кукуруза консервована +майнез.Це все виложити купками на тарілці в формі квіточки в середині соняшник я ше давала свіжу цибулю для смаку ,але туди невходить. Можна все перемішати відразу.
Всі гості дуже хвалили.
Червоний буряк+морква+капуста(все свіже)потерти на грубій терці.Зернята соняшника +кукуруза консервована +майнез.Це все виложити купками на тарілці в формі квіточки в середині соняшник я ше давала свіжу цибулю для смаку ,але туди невходить. Можна все перемішати відразу.
Всі гості дуже хвалили.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
Re: Кулінарія
До наших пасок ще далеко... Я Куплю в магазині.
Re: Кулінарія
Ну ти даєш Ви на цих вихідних Паску не святкуєте?Svitlana писав:До наших пасок ще далеко... Я Куплю в магазині.
А я вже тісто замісила
- Valentyna
- Дозвіл B
- Повідомлень: 207
- З нами з: 16 лютого 2007, 20:16
- Звідки: Bremen, D (Київ-Lausanne,CH)
Re: Кулінарія
Я теж збираюся пекти, але на православну Паску. Перед католицькою, як правило печу теж, але тільки щоб випробувати новий рецепт. Цьогорічний пробник мені не сподобався, так що на православну - буду пекти по рецепту, що давала на форумі.
Re: Кулінарія
А хто знає рецепт сироної паски (з творога)?
- Valentyna
- Дозвіл B
- Повідомлень: 207
- З нами з: 16 лютого 2007, 20:16
- Звідки: Bremen, D (Київ-Lausanne,CH)
Re: Кулінарія
Можу порадити цей рецепт http://www.good-cook.ru/proth/proth_028.shtml
Місцевий (маю на увазі французький творожок) спочатку треба добре віджати, і лише потім з ним щось робити. Що до рецепту, як на мій смак, масла треба давати менше, та кількість цукру теж варто зменшити, якщо родзинки солодкі.
Місцевий (маю на увазі французький творожок) спочатку треба добре віджати, і лише потім з ним щось робити. Що до рецепту, як на мій смак, масла треба давати менше, та кількість цукру теж варто зменшити, якщо родзинки солодкі.