Кулінарія
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
Кулінарія
Значить так, рецепт супердобрих пиріжків:
50 г дріжджів, 1 стакан молока, неповний стакан цукру, 125 г маргарину (масла), 2 яйця, 0,5 стакана сметани, 0,5 чайної ложки солі, 1 столова ложка олії, борошно. Дріжджі розчинити в теплому молоці. Замісили тісто, дали йому підійти і вперед - ліпите, що душа забажає(пиріжки, вертути або булочки).
Ну а начинку вже за бажанням. Я якщо роблю з яблуками, то спочатку їх протушую з цукром (якщо зробити з свіжими, то начинка потече при випіканні!).
Приємного апетиту! :)
50 г дріжджів, 1 стакан молока, неповний стакан цукру, 125 г маргарину (масла), 2 яйця, 0,5 стакана сметани, 0,5 чайної ложки солі, 1 столова ложка олії, борошно. Дріжджі розчинити в теплому молоці. Замісили тісто, дали йому підійти і вперед - ліпите, що душа забажає(пиріжки, вертути або булочки).
Ну а начинку вже за бажанням. Я якщо роблю з яблуками, то спочатку їх протушую з цукром (якщо зробити з свіжими, то начинка потече при випіканні!).
Приємного апетиту! :)
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
Дякую Наталочко, скільки приблизно підходить тісто і в духовці на верх чи середину ставиш? Духовка на 220 ??natalotschka писав:Сухими я не користуюся, якогось разу вони мене підвели.
А які саме дріжджі, головне - свіжі, а яка марка, то не важливо. Якщо купили дріжджі, спекли щось, а надлишок залишився, то вкиньте їх в морозильник - зберігаються пречудово!
Das Leben ist Streben
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
Просто якщо користуєшся вентиляцією, то температуру потрібно на 10-20 (а може і більше) градусів меншою робити. Бо повітря рівномірно розподіляється і тим компенсується.natalotschka писав:Я вмикаю зверху і знизу, бо від того вентилювання в мене все згорає!
Але як на упаковці пише - то я знаю, а з українськими рецептами :ka:
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
:lachtot: :hilfe: Ага! Точно, не вистачає.
Просто ситий голодного не розуміє. Так здається. А то така штука, що якогось прекрасного дня ти просто вмираєш від бажання поїсти борщику. І то не червоного (буряка червоного - повно), а ось якраз зеленого! Не повіриш, але я напевно в Україні зелений борщ рідше їла, ніж тут. І таке воно добре тут. Як ніде! :^^:
Те саме з, наприклад, гречкою у мене було в Голландії. Хоча в Україні я її заледве їла. А там - така вона мені добра стала після якогось візиту до наших, що зараз постійно тримаю в хаті.
Просто ситий голодного не розуміє. Так здається. А то така штука, що якогось прекрасного дня ти просто вмираєш від бажання поїсти борщику. І то не червоного (буряка червоного - повно), а ось якраз зеленого! Не повіриш, але я напевно в Україні зелений борщ рідше їла, ніж тут. І таке воно добре тут. Як ніде! :^^:
Те саме з, наприклад, гречкою у мене було в Голландії. Хоча в Україні я її заледве їла. А там - така вона мені добра стала після якогось візиту до наших, що зараз постійно тримаю в хаті.
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація: