Я купила готові вже і лише висадила у баки: троянди, якісь маргретхен (ромашки), тюльпани, фіолен (чи що?), маргаритки наші (маленькі густенькі ромашки). Просто підібрала за кольором і висотою.
А в нижніх баках висадила редиску (вже проросла) і едельвейси. Але чула, що едельвейси насправді не такі вражаючі, як з ними носяться. То може і повикидаю.
Svitlana писав:Я купила готові вже і лише висадила у баки: троянди, якісь маргретхен (ромашки), тюльпани, фіолен (чи що?), маргаритки наші (маленькі густенькі ромашки). Просто підібрала за кольором і висотою.
А в нижніх баках висадила редиску (вже проросла) і едельвейси. Але чула, що едельвейси насправді не такі вражаючі, як з ними носяться. То може і повикидаю.
То в тебе там вже клумбочка на балконі! :respekt:
У мене ще ростуть петрушка і цибуля Schnittlauch. Але цибуля як трава на смак і цибулею не пахне. :evil:
У лісі зараз багато Bäerlauch. Його можна порізать, в пластикову коробку або кульок і в морозилку. Потім добавлять до салату, піцци, чи пирога з сиром. Ми минулого року весь рік користувались.
Оленко, дякую що нагадуєш, а то я вже забула про цей Bärlauch. А в лісе де, біля яких дерев? Бо в лісі я ще не бачила. А бачила на клумбі готеля, де ми на Паску жили. То не зручно було рвати.
Мені ще одна знайома розказала рецепт. Нарізати дрібно цей свіжий Bärlauch і перемішати з маслом. Це масло можна просто намазувати на хліб або, наприклад, класти на пожарене мясо шнітцель, воно тоді розтає і мясо ням-ням, смачно.
Один раз в житті спробувала я цей берлаух, до сих пір згадую. :igitt: Це ж яким екстремалом в житті треба бути, щоб його їсти? Як на мене, то вже краще наш часник!!!
natalotschka писав:Один раз в житті спробувала я цей берлаух, до сих пір згадую. :igitt: Це ж яким екстремалом в житті треба бути, щоб його їсти? Як на мене, то вже краще наш часник!!!
Мабуть я вже екстремалка :lachtot: :lachtot:
Рецепт сирного пирога я таки напишу, думаю тобі сподобається
Olenka писав:У лісі зараз багато Bäerlauch. Його можна порізать, в пластикову коробку або кульок і в морозилку. Потім добавлять до салату, піцци, чи пирога з сиром. Ми минулого року весь рік користувались.
внизу справа не видно добре чого там aufgepasst треба.
може процитуєте? :roll: