робота лікаря в Швейцарії
робота лікаря в Швейцарії
Чи є можливість підтвердити укр.диплом лікаря та в подальшому працевлаштуватись у Швейцарії?Гінеколог стаж-14 років німецькою володію добре.
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Re: робота лікаря в Швейцарії
Без поняття щодо підтвердження... Тобто, думаю, підтвердити можна, тільки чи вдасться його рівноцінно підтвердити
Може, хіба, на асистента чи медбрата... Конкретно можу допомогти лише ось цим: http://www.doktor.ch/jobs/ - робота для лікарів. Почитайте, подивіться, може матимете уявлення щодо критеріїв відбору.

Щиро вдячний! 

Ось Вам телефон жінки-гінеколога українського походження: 0797446763
Звуть її Оксана, говорить вона тільки російською.
Вона теж підтверджувала свій диплом і т.д. Думаю, Вам буде дуже корисно з нею поспілкуватися. Можете сказати, що телефон дала Слава з Birrwil.
Звуть її Оксана, говорить вона тільки російською.
Вона теж підтверджувала свій диплом і т.д. Думаю, Вам буде дуже корисно з нею поспілкуватися. Можете сказати, що телефон дала Слава з Birrwil.
Цікаво, чи є у Вас якийсь прогрес з підтвердженням диплому на сьогодні? Буду дуже вдячна, якщо зможете поділитися досвідом. У нас та сама проблема, але мій чоловік - офтальмолог.
Pryvit,
ja teg likar zi Lvova, zaraz jakraz namagatymusja pidtverdyty svij dyplom.
Cikavo, chy vdalosja Vam pidtverdyty svij dyplom?
Napered vdjachna za vidpovid.
ja teg likar zi Lvova, zaraz jakraz namagatymusja pidtverdyty svij dyplom.
Cikavo, chy vdalosja Vam pidtverdyty svij dyplom?
Napered vdjachna za vidpovid.
Добрий вечір для підтведження диплома в Швейцаріі вимагають довідку із Украіни "scope of practice". Хто знає що саме це за довідка?
Дякую за допомогу
Юлія
Дякую за допомогу
Юлія
Думаю, що краще запитати в тих, що вимагають, якщо не відпишеться хтось, хто вже питав.
Зараз мій власний хід думок, якби потрібно було щось таке надати:
Власне, це може бути ваш власний опис процедур, компетенцій, практик, досвіду з вашої лікарської практики (подібне якраз у мене прийняли в іншій фаховій діяльності).
Але це може також бути якийсь документ, який визначає, що саме входить в компетенцію лікаря вашої категорії, які протоколи лікування чи щось таке відповідно до законодавчих якихось документів. Тоді є якісь обласні чи міністерські інстанції, які таке можуть надати. Якщо в Україні є щось типу лікарської ліцензії, то установа, яка її видає могла б надати таку довідку. Але перепитайте краще, що саме вимагають саме у вас ті, що вимагають.
Зараз мій власний хід думок, якби потрібно було щось таке надати:
Власне, це може бути ваш власний опис процедур, компетенцій, практик, досвіду з вашої лікарської практики (подібне якраз у мене прийняли в іншій фаховій діяльності).
Але це може також бути якийсь документ, який визначає, що саме входить в компетенцію лікаря вашої категорії, які протоколи лікування чи щось таке відповідно до законодавчих якихось документів. Тоді є якісь обласні чи міністерські інстанції, які таке можуть надати. Якщо в Україні є щось типу лікарської ліцензії, то установа, яка її видає могла б надати таку довідку. Але перепитайте краще, що саме вимагають саме у вас ті, що вимагають.