Купила в Карфур мариновані овочі. В одній банці все - огірки, морква, кукурудза, цвітна капуста і таке. Дуже таку справу люблю. А виявилося, що замариновано все з винним оцетом. :fies: Бррр...
А від жадібності я велику банку взяла. І від тої ж жадібності тепер шкода викинути. Чи можна з ними щось зробити? Може якось перемаринувати чи що? Викинути завжди встигну, звичайно.
Мариновані овочі
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
Тут вони у всю закрутку цього оцету як набахкають! Я думаю, що ти можеш все вийняти і залити новим маринадом, який звариш за смаком - перчик, каляндра, лаврушка, сіль, оцет (але в розумній мірі), можеш додати часнику чи цибулі. Закрий кришкою і постав в холодильник, через декілька днів все буде мати інший смак! Я думаю, що повинно вийти.
Взагалі-то з закрутками я не дружу, але таке робила з огірками, які теж тут купила і не могла навернутися до них - один оцет! :kotz: То наче вийшло, з"їла, не викинула!
Взагалі-то з закрутками я не дружу, але таке робила з огірками, які теж тут купила і не могла навернутися до них - один оцет! :kotz: То наче вийшло, з"їла, не викинула!
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
А я ось згадала, що в Коопі купували Гєрінг у пластиковій вакуумній упаковці. Була дуже доброю.
До речі, може ви не знаєте. Завжди потрібно дивитися чи гєрінг кислий чи ні. Бо німці люблять кисляк. Але це, як правило, вказують на упаковці.
Якщо побачите голландську і не написано, що кисла - беріть і не думайте. Дуже смачна. Смачніша і від прибалтійської, і від нашої, і російської. У них оселедець - це національне блюдо і вони в них добрячий толк мають. Навіть розрізняють якість за уловом.
До речі, може ви не знаєте. Завжди потрібно дивитися чи гєрінг кислий чи ні. Бо німці люблять кисляк. Але це, як правило, вказують на упаковці.
Якщо побачите голландську і не написано, що кисла - беріть і не думайте. Дуже смачна. Смачніша і від прибалтійської, і від нашої, і російської. У них оселедець - це національне блюдо і вони в них добрячий толк мають. Навіть розрізняють якість за уловом.