Кулінарія

Кулінарія, магазини, корисні поради, хата і її внутр'єр
Аватар користувача
Oceanic
Дозвіл B
Повідомлень: 212
З нами з: 30 березня 2007, 20:39
Звідки: ZH

Re: Господарка

Повідомлення Oceanic » 05 липня 2007, 17:47

Олексійович писав:Текст і зміст я буду вибирати за власним бажанням, не зважаючи на те що це комусь може не сподобатись. То все є невеличкі але елементи свободи і демократіі. А я живу саме в такому суспільстві, для того і іммігрував.
Що до теми, то на знімку французьский салат, який
я зняв в Парижі в ресторані у травні цього року.
Входить: риба біла ( то є африканска
риба з Західного берегу Африки), листя салату та шпінату, соус з розплавленног сиру, перець, сіль, трохи ванілі.


Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"

:lol:

Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Re: Господарка

Повідомлення Olenka » 05 липня 2007, 20:52

Oceanic писав:[quote=

Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"

:lol:

Хлопці!!! Я Вас прошу.... :gott: :gott:
Тема: кулінарія В Дубровці -ростуть гриби, що тею дуже цікаво.
А от великих крабів я ще не варила, а скороварка в мене Є Хочу навчитись, і салати з креветками дуже люблю.

П.С.Ну хто де відпочиває, давайте відкриєм нову тему, може там і зустрінемось :wink:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко

Аватар користувача
Олексійович
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 39
З нами з: 01 липня 2007, 05:30
Контактна інформація:

Господарка

Повідомлення Олексійович » 06 липня 2007, 00:45

Добрые не бывают спорщиками, спорщики не бывают добрыми.
Мудрые не бывают учёны. Учёные не бывают мудры.
Истинные слова не бывают приятны. Приятные слова не бывают истинны.

Лао-Тсе

Аватар користувача
Олексійович
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 39
З нами з: 01 липня 2007, 05:30
Контактна інформація:

Господарка

Повідомлення Олексійович » 06 липня 2007, 00:48

Если один раз пожалеешь, что не сказал, то сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.

Л.Н.Толстой

oleh_k
Дозвіл B
Повідомлень: 119
З нами з: 20 квітня 2007, 09:51
Звідки: Тернопіль, Україна - Muenchen, Deutschland

Повідомлення oleh_k » 06 липня 2007, 14:42

все софізми...

Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.

© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005
Україно, вперед!

Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Re: Господарка

Повідомлення Olenka » 06 липня 2007, 19:26

Олексійович писав:сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.

І що ж це за Форум буде?
Якщо будемо мовчати :ka:
Так і українську не довго забути.
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....

Л.Костенко

Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka » 06 липня 2007, 19:49

oleh_k писав:все софізми...

Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.

© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005

Якщо важко на душі, ось "Осеаніс" дуже гарні ссилки на музику дав:
viewtopic.php?t=335
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....

Л.Костенко

ira
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 33
З нами з: 17 березня 2007, 17:34
Звідки: Ukraina/Aargau

Повідомлення ira » 08 липня 2007, 10:13

Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D

oleh_k
Дозвіл B
Повідомлень: 119
З нами з: 20 квітня 2007, 09:51
Звідки: Тернопіль, Україна - Muenchen, Deutschland

Повідомлення oleh_k » 08 липня 2007, 10:51

ух, мені аж слинка потекла! у мене в морозилці на такі випадки завжди лежить пляшка горілки на меді: до такого хліба та сальця, наливаєш горілки - а вона аж проситься, м'яка-м'яка, шкляночка відразу й запітніє, така горілка холодна, а потече - то й відразу теплом розіллється всередині...
Востаннє редагувалось 08 липня 2007, 21:22 користувачем oleh_k, всього редагувалось 1 раз.
Україно, вперед!

Аватар користувача
Снігурка
Дозвіл С
Повідомлень: 436
З нами з: 12 квітня 2007, 16:54
Звідки: TE,UA - HH, DE

Повідомлення Снігурка » 08 липня 2007, 19:48

ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D


я печу хліб в автоматі. є свіжий коли забажаєш і смачніший

Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka » 09 липня 2007, 20:15

ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D

Завтра ж біжу в СООР шукати цей хліб. Бо сало ще ж є.
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....

Л.Костенко

Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka » 10 липня 2007, 20:35

ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,

Знайшла, але не такий уже він і чорний-бородінський. Мабуть ти Іра давно на Україні не була :cry:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....

Л.Костенко

ira
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 33
З нами з: 17 березня 2007, 17:34
Звідки: Ukraina/Aargau

Повідомлення ira » 11 липня 2007, 10:17

Оленка,я згадала,що бородінський не кислий. Але цей теж смачний як на мене??? :D

Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka » 11 липня 2007, 19:27

ira писав:Оленка,я згадала,що бородінський не кислий. Але цей теж смачний як на мене??? :D

Так, бородінский аж солодкий і тміном посипаний.
Смачний, смачний, то так. Багато смачних хлібів у Швейцарії... а мого бородінського нема
:cry:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....

Л.Костенко

Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Повідомлення tanyushka » 11 липня 2007, 19:31

Оленко, у нас в російському магазині продають заморожений бородинський хліб. :lol:

Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka » 11 липня 2007, 21:36

tanyushka писав:Оленко, у нас в російському магазині продають заморожений бородинський хліб. :lol:

Так до вас же доїхати треба.
Але це дешевше і ближче ніж на Україну :lol:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....

Л.Костенко

сянка
Дозвіл B
Повідомлень: 242
З нами з: 30 березня 2007, 23:59

Повідомлення сянка » 09 грудня 2007, 12:14

"Доки наш, швейцарський ( ), щавель виросте, можу порадити з"їздити в російський магазин (адреса у темі "Наші магазини"). Там продається консервований."

Тему щавля давно вже забули, просто недавно прочитала. Все ж краще привозити з дому домашній консервований, або збирати тут, де є змога. Я якось купувала консервований в російському магазині, то вам не раджу, бо разом зі щавлем в зупі плавало всяке сміття на кшталт сухого листя, патичків і ще якихось неопізнаних предметів. :twisted:, що я довго і нудно вибирала з баняка.

Аватар користувача
Svitlana
Айдгенос
Повідомлень: 3762
З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
Звідки: ZH
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana » 10 грудня 2007, 13:56

А!!! :wink: А я купувала той, що дорожчий. Там баночка була вдвічі менша за таку саму ціну, але нічого не плавало. Хоча то швидше за все мені просто пощастило - я довго оглядала обидві баночки і взяла ту, що "зеленіше" виглядала. Лишень покришений щавель був дрібніше, ніж я б це робила зі свіжим, а так - нічого.
Тут можна прочитати все про Апостиль (легалізацію), а також про переклад. Плюс багато іншої довідкової інформації. viewtopic.php?f=6&t=189#p15206

Аватар користувача
Galo4ka
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 47
З нами з: 09 лютого 2007, 15:20
Звідки: Україна
Контактна інформація:

Re: Кулінарія

Повідомлення Galo4ka » 05 березня 2008, 22:33

Дівчата, пропоную спробувати дуже простий і корисний салатик.
Червоний буряк+морква+капуста(все свіже)потерти на грубій терці.Зернята соняшника +кукуруза консервована +майнез.Це все виложити купками на тарілці в формі квіточки в середині соняшник я ше давала свіжу цибулю для смаку ,але туди невходить. :ps3: Можна все перемішати відразу.
Всі гості дуже хвалили. :verygood:
Зображення

Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Re:

Повідомлення tanyushka » 21 березня 2008, 12:59

Valentyna писав:З половинної порції (за рецептом Дарії Цвєк) в цьому році вийшло ось такі 3 пасочки. Трохи перетримала у духовці, тому помадка потемніла.

Зображення


А хто в цьому році паски пече?

Аватар користувача
Svitlana
Айдгенос
Повідомлень: 3762
З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
Звідки: ZH
Контактна інформація:

Re: Кулінарія

Повідомлення Svitlana » 21 березня 2008, 13:05

До наших пасок ще далеко... Я :no: Куплю в магазині.
Тут можна прочитати все про Апостиль (легалізацію), а також про переклад. Плюс багато іншої довідкової інформації. viewtopic.php?f=6&t=189#p15206

Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Re: Кулінарія

Повідомлення tanyushka » 21 березня 2008, 13:24

Svitlana писав:До наших пасок ще далеко... Я :no: Куплю в магазині.


Ну ти даєш :wink: Ви на цих вихідних Паску не святкуєте?
А я вже тісто замісила :seeya:

Аватар користувача
Valentyna
Дозвіл B
Повідомлень: 207
З нами з: 16 лютого 2007, 20:16
Звідки: Bremen, D (Київ-Lausanne,CH)

Re: Кулінарія

Повідомлення Valentyna » 21 березня 2008, 14:54

Я теж збираюся пекти, але на православну Паску. Перед католицькою, як правило печу теж, але тільки щоб випробувати новий рецепт. Цьогорічний пробник мені не сподобався, так що на православну - буду пекти по рецепту, що давала на форумі.

Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Re: Кулінарія

Повідомлення tanyushka » 21 березня 2008, 15:08

А хто знає рецепт сироної паски (з творога)?

Аватар користувача
Valentyna
Дозвіл B
Повідомлень: 207
З нами з: 16 лютого 2007, 20:16
Звідки: Bremen, D (Київ-Lausanne,CH)

Re: Кулінарія

Повідомлення Valentyna » 21 березня 2008, 17:27

Можу порадити цей рецепт http://www.good-cook.ru/proth/proth_028.shtml
Місцевий (маю на увазі французький творожок) спочатку треба добре віджати, і лише потім з ним щось робити. Що до рецепту, як на мій смак, масла треба давати менше, та кількість цукру теж варто зменшити, якщо родзинки солодкі.


Повернутись до “Господарка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: 1 і 0 гість