Кулінарія

Кулінарія, магазини, корисні поради, хата і її внутр'єр
Аватар користувача
Oceanic
Дозвіл B
Повідомлень: 222
З нами з: 30 березня 2007, 21:39
Звідки: ZH

Re: Господарка

Повідомлення Oceanic »

Олексійович писав:Текст і зміст я буду вибирати за власним бажанням, не зважаючи на те що це комусь може не сподобатись. То все є невеличкі але елементи свободи і демократіі. А я живу саме в такому суспільстві, для того і іммігрував.
Що до теми, то на знімку французьский салат, який
я зняв в Парижі в ресторані у травні цього року.
Входить: риба біла ( то є африканска
риба з Західного берегу Африки), листя салату та шпінату, соус з розплавленног сиру, перець, сіль, трохи ванілі.
Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"

:lol:
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Re: Господарка

Повідомлення Olenka »

Oceanic писав:[quote=

Вау... "А мы дальше Дубровки вообще никуда не ездили!"

:lol:
Хлопці!!! Я Вас прошу.... :gott: :gott:
Тема: кулінарія В Дубровці -ростуть гриби, що тею дуже цікаво.
А от великих крабів я ще не варила, а скороварка в мене Є Хочу навчитись, і салати з креветками дуже люблю.

П.С.Ну хто де відпочиває, давайте відкриєм нову тему, може там і зустрінемось :wink:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Аватар користувача
Олексійович
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 39
З нами з: 01 липня 2007, 06:30

Господарка

Повідомлення Олексійович »

Добрые не бывают спорщиками, спорщики не бывают добрыми.
Мудрые не бывают учёны. Учёные не бывают мудры.
Истинные слова не бывают приятны. Приятные слова не бывают истинны.

Лао-Тсе
Аватар користувача
Олексійович
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 39
З нами з: 01 липня 2007, 06:30

Господарка

Повідомлення Олексійович »

Если один раз пожалеешь, что не сказал, то сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.

Л.Н.Толстой
oleh_k
Дозвіл B
Повідомлень: 119
З нами з: 20 квітня 2007, 10:51
Звідки: Тернопіль, Україна - Muenchen, Deutschland

Повідомлення oleh_k »

все софізми...
Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.

© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005
Україно, вперед!
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Re: Господарка

Повідомлення Olenka »

Олексійович писав:сто раз пожалеешь о том, что не промолчал.
І що ж це за Форум буде?
Якщо будемо мовчати :ka:
Так і українську не довго забути.
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka »

oleh_k писав:все софізми...
Logik: (griechisch Sophisma), ein absichtlich täuschender oder verwirrender Schluss; beruht entweder auf täuschenden Fragestellungen oder auf Schlussfehlern oder führt absichtlich zu Paradoxien; im weiteren Sinn auch jeder der logischen Folgerichtigkeit entbehrende Schluss.

© Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus AG, Mannheim, 2005
Якщо важко на душі, ось "Осеаніс" дуже гарні ссилки на музику дав:
http://www.ukrainians.ch/viewtopic.php?t=335
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
ira
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 33
З нами з: 17 березня 2007, 17:34
Звідки: Ukraina/Aargau

Повідомлення ira »

Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D
oleh_k
Дозвіл B
Повідомлень: 119
З нами з: 20 квітня 2007, 10:51
Звідки: Тернопіль, Україна - Muenchen, Deutschland

Повідомлення oleh_k »

ух, мені аж слинка потекла! у мене в морозилці на такі випадки завжди лежить пляшка горілки на меді: до такого хліба та сальця, наливаєш горілки - а вона аж проситься, м'яка-м'яка, шкляночка відразу й запітніє, така горілка холодна, а потече - то й відразу теплом розіллється всередині...
Востаннє редагувалось 08 липня 2007, 22:22 користувачем oleh_k, всього редагувалось 1 раз.
Україно, вперед!
Аватар користувача
Снігурка
Дозвіл С
Повідомлень: 436
З нами з: 12 квітня 2007, 17:54
Звідки: TE,UA - HH, DE

Повідомлення Снігурка »

ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D
я печу хліб в автоматі. є свіжий коли забажаєш і смачніший
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka »

ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,але продається він не на прилавках а в Bäckerei,бо він так і наз. Spezialbrot. Смачни.....й,нарізала сала,цибульки і пішло як пісня....... :D
Завтра ж біжу в СООР шукати цей хліб. Бо сало ще ж є.
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka »

ira писав:Вчора купила в COOP чорний хліб Roggensauerteigbrot схожий на наш бородінський,
Знайшла, але не такий уже він і чорний-бородінський. Мабуть ти Іра давно на Україні не була :cry:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
ira
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 33
З нами з: 17 березня 2007, 17:34
Звідки: Ukraina/Aargau

Повідомлення ira »

Оленка,я згадала,що бородінський не кислий. Але цей теж смачний як на мене??? :D
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka »

ira писав:Оленка,я згадала,що бородінський не кислий. Але цей теж смачний як на мене??? :D
Так, бородінский аж солодкий і тміном посипаний.
Смачний, смачний, то так. Багато смачних хлібів у Швейцарії... а мого бородінського нема
:cry:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Повідомлення tanyushka »

Оленко, у нас в російському магазині продають заморожений бородинський хліб. :lol:
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka »

tanyushka писав:Оленко, у нас в російському магазині продають заморожений бородинський хліб. :lol:
Так до вас же доїхати треба.
Але це дешевше і ближче ніж на Україну :lol:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
сянка
Дозвіл B
Повідомлень: 242
З нами з: 31 березня 2007, 00:59

Повідомлення сянка »

"Доки наш, швейцарський ( ), щавель виросте, можу порадити з"їздити в російський магазин (адреса у темі "Наші магазини"). Там продається консервований."

Тему щавля давно вже забули, просто недавно прочитала. Все ж краще привозити з дому домашній консервований, або збирати тут, де є змога. Я якось купувала консервований в російському магазині, то вам не раджу, бо разом зі щавлем в зупі плавало всяке сміття на кшталт сухого листя, патичків і ще якихось неопізнаних предметів. :twisted:, що я довго і нудно вибирала з баняка.
Аватар користувача
Svitlana
Айдгенос
Повідомлень: 3853
З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
Звідки: ZH
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

А!!! :wink: А я купувала той, що дорожчий. Там баночка була вдвічі менша за таку саму ціну, але нічого не плавало. Хоча то швидше за все мені просто пощастило - я довго оглядала обидві баночки і взяла ту, що "зеленіше" виглядала. Лишень покришений щавель був дрібніше, ніж я б це робила зі свіжим, а так - нічого.
Аватар користувача
Galo4ka
Необмежена мультивіза
Повідомлень: 48
З нами з: 09 лютого 2007, 15:20
Звідки: Україна
Контактна інформація:

Re: Кулінарія

Повідомлення Galo4ka »

Дівчата, пропоную спробувати дуже простий і корисний салатик.
Червоний буряк+морква+капуста(все свіже)потерти на грубій терці.Зернята соняшника +кукуруза консервована +майнез.Це все виложити купками на тарілці в формі квіточки в середині соняшник я ше давала свіжу цибулю для смаку ,але туди невходить. :ps3: Можна все перемішати відразу.
Всі гості дуже хвалили. :verygood:
Зображення
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Re:

Повідомлення tanyushka »

Valentyna писав:З половинної порції (за рецептом Дарії Цвєк) в цьому році вийшло ось такі 3 пасочки. Трохи перетримала у духовці, тому помадка потемніла.

Зображення
А хто в цьому році паски пече?
Аватар користувача
Svitlana
Айдгенос
Повідомлень: 3853
З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
Звідки: ZH
Контактна інформація:

Re: Кулінарія

Повідомлення Svitlana »

До наших пасок ще далеко... Я :no: Куплю в магазині.
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Re: Кулінарія

Повідомлення tanyushka »

Svitlana писав:До наших пасок ще далеко... Я :no: Куплю в магазині.
Ну ти даєш :wink: Ви на цих вихідних Паску не святкуєте?
А я вже тісто замісила :seeya:
Аватар користувача
Valentyna
Дозвіл B
Повідомлень: 207
З нами з: 16 лютого 2007, 20:16
Звідки: Bremen, D (Київ-Lausanne,CH)

Re: Кулінарія

Повідомлення Valentyna »

Я теж збираюся пекти, але на православну Паску. Перед католицькою, як правило печу теж, але тільки щоб випробувати новий рецепт. Цьогорічний пробник мені не сподобався, так що на православну - буду пекти по рецепту, що давала на форумі.
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Re: Кулінарія

Повідомлення tanyushka »

А хто знає рецепт сироної паски (з творога)?
Аватар користувача
Valentyna
Дозвіл B
Повідомлень: 207
З нами з: 16 лютого 2007, 20:16
Звідки: Bremen, D (Київ-Lausanne,CH)

Re: Кулінарія

Повідомлення Valentyna »

Можу порадити цей рецепт http://www.good-cook.ru/proth/proth_028.shtml
Місцевий (маю на увазі французький творожок) спочатку треба добре віджати, і лише потім з ним щось робити. Що до рецепту, як на мій смак, масла треба давати менше, та кількість цукру теж варто зменшити, якщо родзинки солодкі.
Відповісти

Повернутись до “Господарка”