Brotbackautomat
Brotbackautomat
А є в кого Brotbackautomat?
Які враження?
Думаю, чи може й собі купити.
Які враження?
Думаю, чи може й собі купити.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
Ого, це якось дуже дешево. Навіть 50 Євро. Розкажу як у нас була хлібопекарня.tanyushka писав:У нас цей Backbrotautomat коштує десь 25-50 Евро, часто бувають на нього знижки.
Нам її віддала мама, бо не користується. Шкода, типу, що стоїть марно.
Ми покористувалися може 3-4 рази. Далі та машина перейшла як червоний вимпел до брата. Знаю, що і вони не користуються вже довший час.
По-перше, як би там не було - потрібно виділити час і все засипати (а до того купити, розібравшись у великому виборі борошна та іншого). По-друге, однаково її потрібно після користування почистити ( :down: ) По-третє, виходить хоч і смачний, але досить дорогий хліб (лише продукти купити - вже виходить на те саме, а то й більше додайте ще електроенегрію (може в нас була не економна, але навіть ті копійки вже роблять все дорожчим)). А ще робота рідними ручками.
По-четверте, немає гарантії, що ви не зіпсуєте рецепт. Бо якимось чином закон "першого блина" діє і з хлібом. Кажуть, потрібно все одно під машину підстроюватися. По-п"яте, тут можна смачнющий хліб купити навіть в супермаркетах. Он вчора взяли 3 види - гарячим ще. А якщо хочеться щойно з печі до сніданку - беремо заморожені брецелі чи інші види хлібо-булочних.
А взагалі, якщо дуже хочеться - то можна... Ну є ж люди, що винаймають оті клаптики городів, приїжджають щосуботи, вирощують картоплю, хоча дешевше вийде купити без мороки. Якщо подобається процес - ну то купуй. А як лише результат - то візьми спочатку позич у когось спробувати.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
А який у вас тостер? Тобто, ростер (де хліб підсмажується) чи такий, що закривається з двох половинок і гарячі сендвічі можна робити?
Бо я думала недавно отой тостер для сендвічів купити (20 франків десь бачила). Колись, як мала, дуже часто користувалася. Маю хороший рецепт, яким можна бавитися на будь-який смак. І для нежданих гостей з нічого добрий ланч можна зробити і так - для себе.
А той перший тостер (ростер взагалі-то) маємо теж і частенько користуємося. Бо щоб не викидати хліб (ага, як постоїть пару днів, то вже не смакує), ми заморожуємо свіжесеньким і вже порізаним.
Потім розморожуємо в тому ростері. Підсмажений свіжесенький хліб особливо смакує до супів, хоча і до сніданку робимо і просто так.
Смаку заморожений хліб не втрачає зовсім. Коли розморожувати в мікрохвильовці, то навіть можна підігріти - ну тоді вже взагалі "як з печі".
Бо я думала недавно отой тостер для сендвічів купити (20 франків десь бачила). Колись, як мала, дуже часто користувалася. Маю хороший рецепт, яким можна бавитися на будь-який смак. І для нежданих гостей з нічого добрий ланч можна зробити і так - для себе.
А той перший тостер (ростер взагалі-то) маємо теж і частенько користуємося. Бо щоб не викидати хліб (ага, як постоїть пару днів, то вже не смакує), ми заморожуємо свіжесеньким і вже порізаним.
Потім розморожуємо в тому ростері. Підсмажений свіжесенький хліб особливо смакує до супів, хоча і до сніданку робимо і просто так.
Смаку заморожений хліб не втрачає зовсім. Коли розморожувати в мікрохвильовці, то навіть можна підігріти - ну тоді вже взагалі "як з печі".
Добра ідея!Svitlana писав:Бо щоб не викидати хліб (ага, як постоїть пару днів, то вже не смакує), ми заморожуємо свіжесеньким і вже порізаним.
Потім розморожуємо в тому ростері. Підсмажений свіжесенький хліб особливо смакує до супів, хоча і до сніданку робимо і просто так.
Смаку заморожений хліб не втрачає зовсім. Коли розморожувати в мікрохвильовці, то навіть можна підігріти - ну тоді вже взагалі "як з печі".
Ну тоді у мене ростер (де хліб тільки підсмажується, і булочки зверху можна класти). Хоча на упаковці написано тостер.