Brotbackautomat

Кулінарія, магазини, корисні поради, хата і її внутр'єр
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Brotbackautomat

Повідомлення tanyushka »

А є в кого Brotbackautomat?
Які враження?
Думаю, чи може й собі купити.
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka »

Дуже добра штука ( бачила в родички тут)
Тість місить, сама пече, ну і ложиш ти те, що любиш (родзинки, насіння соняшника, горіхи і т. п)
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Повідомлення tanyushka »

Ага, добра штука.
У нас тут теж у друзів є. То вони нас на вихідних, як в гори з ними їдемо, пригощають свіженьким хлібом.
Аватар користувача
Olenka
Дозвіл С
Повідомлень: 415
З нами з: 17 березня 2007, 15:32
Звідки: Thalwil

Повідомлення Olenka »

tanyushka писав: як в гори з ними їдемо, пригощають свіженьким хлібом.
Це ідея!!!!!
Треба подивитись скільки вона в нас коштує :?:
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Повідомлення tanyushka »

У нас цей Backbrotautomat коштує десь 25-50 Евро, часто бувають на нього знижки.
Аватар користувача
Svitlana
Айдгенос
Повідомлень: 3853
З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
Звідки: ZH
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

tanyushka писав:У нас цей Backbrotautomat коштує десь 25-50 Евро, часто бувають на нього знижки.
Ого, це якось дуже дешево. Навіть 50 Євро. Розкажу як у нас була хлібопекарня.

Нам її віддала мама, бо не користується. Шкода, типу, що стоїть марно.
Ми покористувалися може 3-4 рази. Далі та машина перейшла як червоний вимпел до брата. Знаю, що і вони не користуються вже довший час.
По-перше, як би там не було - потрібно виділити час і все засипати (а до того купити, розібравшись у великому виборі борошна та іншого). По-друге, однаково її потрібно після користування почистити ( :down: ) По-третє, виходить хоч і смачний, але досить дорогий хліб (лише продукти купити - вже виходить на те саме, а то й більше додайте ще електроенегрію (може в нас була не економна, але навіть ті копійки вже роблять все дорожчим)). А ще робота рідними ручками.
По-четверте, немає гарантії, що ви не зіпсуєте рецепт. Бо якимось чином закон "першого блина" діє і з хлібом. Кажуть, потрібно все одно під машину підстроюватися. По-п"яте, тут можна смачнющий хліб купити навіть в супермаркетах. Он вчора взяли 3 види - гарячим ще. А якщо хочеться щойно з печі до сніданку - беремо заморожені брецелі чи інші види хлібо-булочних.
А взагалі, якщо дуже хочеться - то можна... :lol: Ну є ж люди, що винаймають оті клаптики городів, приїжджають щосуботи, вирощують картоплю, хоча дешевше вийде купити без мороки. Якщо подобається процес - ну то купуй. А як лише результат - то візьми спочатку позич у когось спробувати.
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Повідомлення tanyushka »

Я купила тостер, покористувалась пару неділь, а тепер стоїть в кутку. Думаю, щоб з хлібопекарнею такого не було.

У нас продаються готові суміші для цього автомату. А хліб з супермаркету, що довго лежить, ніякий на смак. А в Bäckerei смачний, але набато дорожчий і довго не зберігається.
Аватар користувача
Svitlana
Айдгенос
Повідомлень: 3853
З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
Звідки: ZH
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

А який у вас тостер? Тобто, ростер (де хліб підсмажується) чи такий, що закривається з двох половинок і гарячі сендвічі можна робити?

Бо я думала недавно отой тостер для сендвічів купити (20 франків десь бачила). Колись, як мала, дуже часто користувалася. Маю хороший рецепт, яким можна бавитися на будь-який смак. І для нежданих гостей з нічого добрий ланч можна зробити і так - для себе.

А той перший тостер (ростер взагалі-то) маємо теж і частенько користуємося. Бо щоб не викидати хліб (ага, як постоїть пару днів, то вже не смакує), ми заморожуємо свіжесеньким і вже порізаним.
Потім розморожуємо в тому ростері. Підсмажений свіжесенький хліб особливо смакує до супів, хоча і до сніданку робимо і просто так.
Смаку заморожений хліб не втрачає зовсім. Коли розморожувати в мікрохвильовці, то навіть можна підігріти - ну тоді вже взагалі "як з печі". :lol:
Аватар користувача
tanyushka
Moderator
Повідомлень: 667
З нами з: 10 лютого 2007, 17:11
Звідки: Бодензее, Німеччина

Повідомлення tanyushka »

Svitlana писав:Бо щоб не викидати хліб (ага, як постоїть пару днів, то вже не смакує), ми заморожуємо свіжесеньким і вже порізаним.
Потім розморожуємо в тому ростері. Підсмажений свіжесенький хліб особливо смакує до супів, хоча і до сніданку робимо і просто так.
Смаку заморожений хліб не втрачає зовсім. Коли розморожувати в мікрохвильовці, то навіть можна підігріти - ну тоді вже взагалі "як з печі". :lol:
Добра ідея! Зображення

Ну тоді у мене ростер (де хліб тільки підсмажується, і булочки зверху можна класти). Хоча на упаковці написано тостер.
Відповісти

Повернутись до “Господарка”