Рості
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
Ой, Танюш! В Хурі і натяку на щось російсько-українське нема. Але я сама робила солену рибу з мороженої сардини, наче нормально. І борщ в мене наче нічогенький виходив. М"ясо в них, правда, не те, воно в них свинею тхне, але так і викручуюсь. Бо їхня їжа - це... в мене просто нема слів!tanyushka писав:Слухайте, а в мене борщ з цієї німецької катроплі і буряка таким смачним як наш справжній український не получається. :roll:
Наталочка, а у тебе в окрузі є російські магазини? Там можна оселедці купити. У моєму місті є аж два.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
Наталочка :rate10: лише за саму ідею соленої риби з мороженої!!!
Мені тут ще не дуже приїлося на місцевих харчах :) , то зараз у нас хіт - фондю. Коли купували фондюшницю, то я скептично думала: "Якщо 2-3 рази зробимо самі собі і ще по разу гостям з інших країн - то вже буде дуже добре". Але як виявилося - добре нам пішло. І вже другий місяць ми робимо фондю щонеділі. Так виходить якось. Поки що купуємо готові пакети, але подумуємо і про власні рецепти як тільки розгребемося з розпаковуванням у новій квартирі.
Мені тут ще не дуже приїлося на місцевих харчах :) , то зараз у нас хіт - фондю. Коли купували фондюшницю, то я скептично думала: "Якщо 2-3 рази зробимо самі собі і ще по разу гостям з інших країн - то вже буде дуже добре". Але як виявилося - добре нам пішло. І вже другий місяць ми робимо фондю щонеділі. Так виходить якось. Поки що купуємо готові пакети, але подумуємо і про власні рецепти як тільки розгребемося з розпаковуванням у новій квартирі.
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
- natalotschka
- Moderator
- Повідомлень: 374
- З нами з: 10 лютого 2007, 12:05
- Звідки: Україна/Швейцарія
- Контактна інформація:
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
У мене швайц. Рибу обожнює, як і я.
Ми сирне фондю робимо. Запах є трошки, але то все від сиру залежить. Є варіанти - хоч з хати тікай. Здається фондю з сиру Апенцеллер не дуже пахуче. А найкраще готове - то з Кооп ми брали із серії Fine Food з трюфелями.
Ням-ням, правда і дорогеньке воно трохи.
До речі про сир. Мій коханий його дуже любить і особливо пахучі його варіанти. Купив пару разів, то я сказала, що доки не купить герметичної коробочки для сиру (може є якість спеціальні) - буде їх їсти відразу і повністю, або не буде купувати взагалі. Холодильник неможливо відчинити. Зловоние аж мозок виїдає. (Правда на смак вони досить непогані :? )
Ми сирне фондю робимо. Запах є трошки, але то все від сиру залежить. Є варіанти - хоч з хати тікай. Здається фондю з сиру Апенцеллер не дуже пахуче. А найкраще готове - то з Кооп ми брали із серії Fine Food з трюфелями.
Ням-ням, правда і дорогеньке воно трохи.
До речі про сир. Мій коханий його дуже любить і особливо пахучі його варіанти. Купив пару разів, то я сказала, що доки не купить герметичної коробочки для сиру (може є якість спеціальні) - буде їх їсти відразу і повністю, або не буде купувати взагалі. Холодильник неможливо відчинити. Зловоние аж мозок виїдає. (Правда на смак вони досить непогані :? )
Ох дівчата!!natalotschka писав:За яке фондю ви говорите? Є ж м"ясне, а є сирне. То м"ясне, ще так собі, але не в сильному захваті, а сирне... Не знаю, як ви робите, але мій чоловік якось робив, то я такого "міцного" запаху в житті не відчувала :x . Сказала йому:"Їж його сам!" Що мені подобається, то це раклет.
Сміялася від душі!!!
Мій теж рибу не їсть. І сир теж їсть спец. вонючий, добре що він продається в стаканчику з кришечкою. На запах в холодільнику не впливає.
А Фон-дю ми всі троє - з задоволенням їмо.
Купуємо в "Деннері"(жовті коробки Fromalp)
Синьо-червона (без назви)
Часником натираєм посудину.
Висипаєм 1пакетз жовтого, 1 з синього.
На плиті розплавляємо добавивши Кіршен( горілочка їхня) мабуть вона вбиває отой запах. Ну ще спеції добавить, якщо любите.
Мій син з задоволенням( а так сиру не їсть)
Das Leben ist Streben
Re: Рості
Не знаю які на смак в ресторані?Роксік писав:Скажіть, хто знає, як можна вдома приготувати швейцарські рості?
Я купляла в магазині в упаковці. Але вони не виходять такі як в ресторані, хоча робила все за інструкцією. В чому там секрет?
Я готую так:
На розпечену сковороду(без жиру)
висипаю весь пакет, там все Є.
Жарю перевертаючи дер. лопаткою.
Перед закінченням додаю порізану цибульку, перчик червоний порошковий,( можна трохи чорного)
Жарити довше ніж написано. Я дивлюсь коли починає утворюватись рожева шкірочка. Так на декілька сторін.
Смачнооооооооооо
Das Leben ist Streben
Олії ні-ні :!:Svitlana писав:А як їх лопаткою можна перевернути? Вони ж крихкі ніби і великі.
Я одного разу попробувала готові, але додала олії (не дочиталася, що не потрібно). То щось таке як смажена картопля вийшло. І без смаку.
Так на тому і закінчилися мої рості. Більше не тягне.
Попробуєш ще раз колись.
А якшо ні то буде час покажу
Das Leben ist Streben
Фото завжди такі маленькі на сайті виходять.Може хтось знає, що я неправильно роблю? Загружаю їх з інтернету, з компютора не можу.
Kebap це мясо зі спеціями. Ми його купуємо замороженим, готуєм і їмо з Zaziki і якимсь гарніром.
Döner Kebap ми купляємо в турецьких кафе. Там можна купити ще смачні турецькі піцци та пиріжки Börek. Цих турецьких кафе Döner Kebap є багато в Швейцарії.
В Döner Kebap входить: мясо Kebap (особливо смачне курине), різні турецьки салати з турецькими приправами і овечий сир. І це все в турецький хліб. Якщо чогось не любиш, наприклад сир або цибулю, можна сказати , щоб не клали.
Kebap це мясо зі спеціями. Ми його купуємо замороженим, готуєм і їмо з Zaziki і якимсь гарніром.
Döner Kebap ми купляємо в турецьких кафе. Там можна купити ще смачні турецькі піцци та пиріжки Börek. Цих турецьких кафе Döner Kebap є багато в Швейцарії.
В Döner Kebap входить: мясо Kebap (особливо смачне курине), різні турецьки салати з турецькими приправами і овечий сир. І це все в турецький хліб. Якщо чогось не любиш, наприклад сир або цибулю, можна сказати , щоб не клали.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
Все, я вже зрозуміла, що це. У нас це шаурма називають.
І тут ходили ми до турецького кафе - справді смачно. І швидко
А в Голландії ми купували м"ясо оце настругане, піту (це так хліб називається) і вдома теж готували. Але трошки по-іншому. У піті надрізаєш край, всередині робиш дірку, туди оцей цацікі або подібний до нього соус з часником, м"ясо приготовлене, можна грибочків, ананас (якщо куряче м"ясо), зелений салат, цибулю. Начинкою набиваєш піту і так їсти.
І тут ходили ми до турецького кафе - справді смачно. І швидко
А в Голландії ми купували м"ясо оце настругане, піту (це так хліб називається) і вдома теж готували. Але трошки по-іншому. У піті надрізаєш край, всередині робиш дірку, туди оцей цацікі або подібний до нього соус з часником, м"ясо приготовлене, можна грибочків, ананас (якщо куряче м"ясо), зелений салат, цибулю. Начинкою набиваєш піту і так їсти.