Рості
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
про фото - напевно на сайті фото маленькі були. Нічого такого ти зробити не могла. Тут подаєш лише посилання на фото. Не на сайт, а на фото. лінк повинен закінчуватися на .jpg або інший формат фото.
Можна так визначити: стаєш на фото, права кнопка мишки, відкриваєш Властивості і там є адреса url. Її копіюєш в IMG.
З компа загрузити фотку не можна. Її потрібно спершу на сайт якийсь розмістити і тоді за допомогою зсилки як звичайно.
Можна так визначити: стаєш на фото, права кнопка мишки, відкриваєш Властивості і там є адреса url. Її копіюєш в IMG.
З компа загрузити фотку не можна. Її потрібно спершу на сайт якийсь розмістити і тоді за допомогою зсилки як звичайно.
Куриця з ананасом - це вже щось з азіатської кухні. А хтось щось готує з азіатської кухні? Я купляю різні соуси Uncle Ben's, готую рис з азіатськими овочами плюс мясо і цей соус - дуже смачно!Svitlana писав: У піті надрізаєш край, всередині робиш дірку, туди оцей цацікі або подібний до нього соус з часником, м"ясо приготовлене, можна грибочків, ананас (якщо куряче м"ясо), зелений салат, цибулю. Начинкою набиваєш піту і так їсти.
А ще мені подобається італійська страва лазанья Lasagne. Навчилась її дома готувати, получається краще чим в ресто.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
Ну чого курка з ананасами - азіатська? Вперше я таке попробувала в Україні. Навіть Два Гуся таке частенько роблять. Але там така собі відбивна куряча + ананас зверху і цибуля - так от запечено. Це, мені здається, вони на подобі відбивної по-французьки поекспериментували. Тільки там м"ясо з грибами, а тут - ананас.
А лазанью я також одного разу зробила. Самі листи вийшли хвилястими після випічки, соус кудись пропав... але смакота була страшенна. Мій сказав - найкраща, яку коли-небудь пробував. Лазанья була не суха, але і соус не розляпувався. Не знаю - може то так і має бути, бо рецепт я брала типу "аутентичний" з усіма травами (свіжими) і соуси робила з базових продуктів. На фото було подібно в загальному. Але в ресторані - навпаки, все плавало у соусі. :ka:
А лазанью я також одного разу зробила. Самі листи вийшли хвилястими після випічки, соус кудись пропав... але смакота була страшенна. Мій сказав - найкраща, яку коли-небудь пробував. Лазанья була не суха, але і соус не розляпувався. Не знаю - може то так і має бути, бо рецепт я брала типу "аутентичний" з усіма травами (свіжими) і соуси робила з базових продуктів. На фото було подібно в загальному. Але в ресторані - навпаки, все плавало у соусі. :ka:
Світлано, а ти листи для лазаньї вже сухі використовувала? Бо вони є ще як свіже тісто, але я завжди використовую сухі. Спеції я засушені беру, орегано чи щось так називається. Ну і до фаршу можу добавити що саме в холодильнику : помідори, перець пепероні. Соус білий получається і не густий і не рідкий.
- Svitlana
- Айдгенос
- Повідомлень: 3853
- З нами з: 08 лютого 2007, 21:29
- Звідки: ZH
- Контактна інформація:
Я брала сухі листки з пачки.
Але я робила 2 соуси. 1 - болоньеза (фарш з помідорами), а другий білий (забула як називаєтсья) - спочатку спеції (свіжі) в молоці відварити, тоді якось проціджувати... Там за рецептом такі чаклування, що і не пам"ятаю вже точно. І потім отими двома соусами перемащувати + сиром посипати.
Але я робила 2 соуси. 1 - болоньеза (фарш з помідорами), а другий білий (забула як називаєтсья) - спочатку спеції (свіжі) в молоці відварити, тоді якось проціджувати... Там за рецептом такі чаклування, що і не пам"ятаю вже точно. І потім отими двома соусами перемащувати + сиром посипати.
ewa, ти ще ніколи не пробувала лазанью?
Тісто на неї купувати готове, засушені пластинки. Продається в пачках, там багато цих пластинок, за раз їх не використаєш , залишаться на інші рази, вони можуть довго лежати. В готовій лазаньї ці пластинки на вкус наче наші налисники. Виглядає ось так
а сама лазанья ось
Класична лазанья робиться на основі фаршу. але є дуже багато варіацій без фаршу, наприклад овочева або рибна або з морепродуктів.
Рецепт у мене з книжки на німецькій мові. Як розберусь трохи з моїми контрольними, то переведу і виставлю рецепт. Або можу виставити на німецькій мові.
Тісто на неї купувати готове, засушені пластинки. Продається в пачках, там багато цих пластинок, за раз їх не використаєш , залишаться на інші рази, вони можуть довго лежати. В готовій лазаньї ці пластинки на вкус наче наші налисники. Виглядає ось так
а сама лазанья ось
Класична лазанья робиться на основі фаршу. але є дуже багато варіацій без фаршу, наприклад овочева або рибна або з морепродуктів.
Рецепт у мене з книжки на німецькій мові. Як розберусь трохи з моїми контрольними, то переведу і виставлю рецепт. Або можу виставити на німецькій мові.
Ми купуємо завжди готову заморожену. Кинути в духовку і все.
Але я від неі не в захваті, тому думала щось подібне на наші налисники зробити самій. Чи однакове тісто як на налисники? Чи фарш сирий ложити? І як зробити, щоб мясо було смачне як в наших налисниках, а не крупинками.
Але я від неі не в захваті, тому думала щось подібне на наші налисники зробити самій. Чи однакове тісто як на налисники? Чи фарш сирий ложити? І як зробити, щоб мясо було смачне як в наших налисниках, а не крупинками.
Das Leben ist Streben