Документи для гостьової візи з дитиною (в розлученні)

Відповісти


З метою запобігання автоматичному надсиланню форм спам-ботами, вирішіть запропоноване завдання.
Смайлики
:ps3: :smile: :wink: :dreamer: :tak2: :upside: :glad2: :brovy: :grin: :glad: :good: :verygood: :bravo: :teasing: :gigle: :handshake: :52: :lol3: :lol: :saint: :pardon: :oops: :pray: :notatall: :bow: :nono: :wontsay: :wow5: :wow4: :seeya: :dontknow: :unsure: :think6: :think: :sceptical: :no: :no3: :dizzy: :sad2: :sad: :notgood: :nervous: :enough: :bad2: :warn: :dum: :wise: :yahoo: :count:
Більше смайликів

BBCode увімкнено
[img] вимкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено

Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Документи для гостьової візи з дитиною (в розлученні)

Документи для гостьової візи з дитиною в розлученні

ruseffomo » 07 січня 2019, 06:11

Підкажіть будь ласка, які документи треба мати при собі, коли я збираюся закордон? Маю дворічного сина, є матірю-одиначкою. Окрім закордонного паспорта та свідоцтва про народження дитини, чула що ще необхідно мати оригінал витягу,котрий підтверджує що дитина без батька або дозвіл батька на перетин кордону для дитини. Чи правда він необхідний?Які ще документи можуть вимагати на митницях?

Re: Документи для гостьової візи з дитиною (в розлученні)

Victoria » 02 листопада 2015, 14:50

Оляна,спасибо

Re: Документи для гостьової візи з дитиною (в розлученні)

Оляна » 02 листопада 2015, 08:20

В розділі "Візи" є багато інформації і відповіді на ваші питання. Прочитайте спрочатку там і оцю тему
"Віза для приватної поїздки за запрошенням"
Там є все про запрошення.
Найновіший список докумнтів є на сайті посольства Швейцарії. Особистий список вам дадуть коли запишетеся на співбесіду в посольство.

Документи для гостьової візи з дитиною (в розлученні)

Victoria » 02 листопада 2015, 00:17

Всім доброго дня. Можливо вже це не перша тема,але не можу знайти потрібну інформацію.

Мій хлопець запрошує мене в гості в Швейцарію.
У мене є малолітня дитина. Підкажіть ,будь ласка ,список документів для оформлення візи для мене та дитини (враховуючи,що я розлучена). Цікавлять всі нюанси.
Як виглядає і де реєструється запрошення від нього? Чи повинні там бути конкретні дати або можна вказати період? Запрошення пересилається поштою? Чи він може зробити його заздалегідь та привезти? (він буде в Україні до мого візиту)
Буду безмежно вдячна тим,хто відповість та проконсультує. Ще один нюанс -я підприємець,але справи не веду та доходів не маю,декларації подаю порожні ,бо прибутку не маю. Які довідки потрібні по доходах? Фінансові гарантії будуть від запрошуючої сторони. З чого починати?
Ще раз дякую.

Догори