Робота: особливості, нюанси, права і обов"язки

Оголошення про роботу в розділі "Оголошення". Тут лише загальні запитання про можливості і документи
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Re: Робота: особливості, нюанси, права і обов"язки

Повідомлення Svitlana »

Ти просто трошки наплутав з візами та дозволами. :wink: Але для того ми тут і тусуємося.
Так що не соромся і допитуйся. Якщо будуть потрібні твоїм HR дані, куди піти і прочитати про це - не соромся, поможемо. Але для того було би добре знати, в якому ти кантоні. А поки що можеш прочитати тут про процедуру видачі дозволів на роботу працівникам з "третіх" країн (не ЄС)
http://www.bfm.admin.ch/bfm/de/home/the ... blauf.html
Наталя

Повідомлення Наталя »

Добрий день! З Новим 2010 роком! Мене цікавить наступне, - чи потрібно мені мати на руках контракт на роботу для виїзду в Швейцарію, чи можна уже там по приїзду її (роботу) шукати?
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Наталя писав:Добрий день! З Новим 2010 роком! Мене цікавить наступне, - чи потрібно мені мати на руках контракт на роботу для виїзду в Швейцарію, чи можна уже там по приїзду її (роботу) шукати?
Якщо можете в'їхати за якоюсь іншою візою, ніж робота, тоді можете і на місці шукати. Якщо ж вибору особливо нема, тоді контракт потрібно мати для оформлення візи (читайте вище).
Відповісти

Повернутись до “Робота і підвищення кваліфікації. Загальна інформація”