Я тут людина зовсім нова, але так склалося, що я побувала в Швейцарії минулого року, познайомилася з сімями Швейцарців, почала навіть зустрічатися з одною людиною.Але завжди є якісь проблеми які ми повині вирішити, ось і у мене також є така.В Україні у мене доволі престижна робота,я працюю в банківській структурі, хотілося б попробувати влаштуватися на роботу у Швейцарії, хотя би на подібну, що я маю тут, в Україні. На даний момет вивчаю німецьку мову, знаю англійську.Але з цими неурядицями в нашій країні хочеться виїхати закордон.
Прошу Вас хто знає можливо якісь програми щодо роходження практики, чи стажеровки в Швейцарії, тілки не в сільському господарстві, а тоя вже працювала в с/г і не лише в Швейцарії і в інших країнах також.
З повагою Люда

Бо шкірка вичинки не варта. Але поки що, думаю, можна би було спробувати подаватися на роботу вже з України, навіть якщо перевага надається вихідцям з ЄС. Особливо зараз, коли банки повально бояться німців серед своїх працівників (щойно почула, що і з банку "Юліус Бер" було вкрадено і продано дані німецькому уряду).
may putannia; jakwo ja moży distatu zaprowennia(forma L) 4u mozy vuihatu do Szvejcarii na roboty(s/g): 4u dadyt meni vizy?
jakwo mzna des to vznatu to dajte adres. dakyy adres: