Питання для чоловіків

Сімейні стосунки, дружба, швейцарці зі своїми тарганами, емігрантська доля. Драми і комедії.
Oceanic
Дозвіл B

Повідомлення Oceanic »

Олексійович писав: Звідки стільки неповаги, злісті? Це що ж треба зробити, щоб так ненавидити?
Що до неповаги, злості та ненависті, то поки що все це, плюс досить високий рівень дратівливості, нервозності та хвалькуватості, спостерігалося тільки з Вашого боку.

Take it easy! Life is beautiful!

:wink:
tanyushka
Moderator

Повідомлення tanyushka »

Oceanic писав:
Olenka писав: Шановний "Oceanic" БигМак для мене вже давно не не їжа.
Шановна "Olenka", про БигМак як їжу в даному випадку не йдеться. Йдеться про БигМак, як продукт, котрий є однаковим у більшості країн світу, а ціна на нього в кожній країні визначається платоспроможністю більшості споживачів певної країни.
Olenka писав: А з розмірами державних регулюваннь і виплат я ознайомлена :twisted:
Данке філь маль.....
Ви задали питання, я дав свою відповідь.
Бітте...

Я теж згодна з Oceanic. :rate10: Розмір аліментів регулюються державою. Які тут можуть бути ще питання. А якщо чоловік хоче більше заплатити своїй дитині, то це ж тільки добре.

А Біг Мак їсти ніхто нікого не заставляє. Це ж просто для порівняння цін було названо :shock:
tanyushka
Moderator

Re: Питання для чоловіків

Повідомлення tanyushka »

Olenka писав:Ну і особисто до Олексійьовича: Чи така вже й дешева Канада?
Шановні Olenka і Олексійович! Якщо у вас є особисті питання один до одного, то їх можна обговорити і в приватних повідомленнях. Тоді вам не будуть заважати інші учасники своїми повідомленнями. А якщо тема відкрита на форумі, то КОЖЕН УЧАСНИК має право написати свою думку до цієї теми.

Дуже прикро, що _vital_ витер свої цікаві пости. :cry:
_vital_
Дозвіл С

Re: Питання для чоловіків

Повідомлення _vital_ »

tanyushka писав:
Olenka писав:Ну і особисто до Олексійьовича: Чи така вже й дешева Канада?
Шановні Olenka і Олексійович! Якщо у вас є особисті питання один до одного, то їх можна обговорити і в приватних повідомленнях. Тоді вам не будуть заважати інші учасники своїми повідомленнями. А якщо тема відкрита на форумі, то КОЖЕН УЧАСНИК має право написати свою думку до цієї теми.

Дуже прикро, що _vital_ витер свої цікаві пости. :cry:
Дякую, Танюшко, за моральну підтримку. Я ще напишу! :) А витер лише в цій темі. Вони тут були, здається, недоречні.
Olenka
Дозвіл С

Повідомлення Olenka »

tanyushka писав: :wink:[/quote

Я теж згодна з Oceanic. :rate10: Розмір аліментів регулюються державою. Які тут можуть бути ще питання. А якщо чоловік хоче більше заплатити своїй дитині, то це ж тільки добре.
:shock:
Чому я запитала думку чоловіків, бо маю дитину від українця, який за все 15 річне життя, виплатив дитині аж 100 гривень. Хочу добавити, що цей українець інтелігент і має нормальну роботу.
Ну, а те що аліменти регулюються державою, то це теорія відносності, навіть у такій країні, як Швейцарія. Знаєш закон - то можна знайти "лазейку" як його обійти. (Приховати прибуток)
Закон присудив, при розлученні цих двох осіб, виплату 700 франків на місяць. (Для порівняння: квартиру вона знімала за 1700 франкі).
Ну і щось там Гемайнде оплачувало.
Зараз, при виїзді в Канаду, вона втрачає гроші від Гемайнде.
Ну і якщо бивш. чол. знайде лазейку в законі ( наприклад він мало бачився з дитиною, а зараз і зовсім не буде бачитись) То можуть зменшить і так малі аліменти.
П.С. Шановний Адмін!!
Цю тему прочитали, вже 610 чоловік,значить вона актуальна, тому прошу до обговорення всіх, (і жінок теж :lol: )
Не буду сердитись на жодну з теорій :lol:
"В спорі народжується істина" І мені хочеться знать ІСТИНУ :wink:
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
ira
Необмежена мультивіза

Повідомлення ira »

У мене теж склалася така думка,шо Олексійович якийсь дратівливий чоловік.....Оленко,а я тобі заздрю. Якби екс мого чоловіка кудись поїхала, то я б молилася,хрестилася і запалила б свічку і попросила б чоловіка не зменшувати гроші тільки б пропала б з очей.
Olenka
Дозвіл С

Повідомлення Olenka »

ira писав:Оленко,а я тобі заздрю. Якби екс мого чоловіка кудись поїхала, то я б молилася,хрестилася і запалила б свічку і попросила б чоловіка не зменшувати гроші тільки б пропала б з очей.
Та не заздрь, Іра!
Ця жінка вчора виїхала до Канади, як влаштується, то і мене запросить.
Може мені там сподобається? :lol:
Чому я підняла це питання на форумі? Мене цікавила логіка чоловіків, як правило вона з жіночою не співпадає.
От ти ж написала: не зменшувати гроші я це знала, що всі жінки так напишуть, бо і я жінка і я б так написала. А в чол. є особлива логіка, яка не завжди мені зрозуміла.
Вечірнє сонце - дякую за день, за цю потребу слова, як молитви....
Л.Костенко
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Oceanic писав:
Olenka писав: Шановний "Oceanic" БигМак для мене вже давно не не їжа.
Шановна "Olenka", про БигМак як їжу в даному випадку не йдеться. Йдеться про БигМак, як продукт, котрий є однаковим у більшості країн світу, а ціна на нього в кожній країні визначається платоспроможністю більшості споживачів певної країни.
Olenka писав: А з розмірами державних регулюваннь і виплат я ознайомлена :twisted:
Данке філь маль.....
Ви задали питання, я дав свою відповідь.
Бітте...

Все ж цікаво скільки той біг-мак там коштує.

Якраз 3 тижні назад мала в гостях подругу з Канади (Торонто). Ціни тут видалися їй таки високими. Хоча з квадратними очима вона не ходила особливо.
Я гадаю питання апріорі не дуже коректне. Та жінка собі вже сама все прорахувала, коли країну для емігрування вибирала. Може якраз на те вона і сподівалася - жити на ті аліменти. Бо тут може вона ледве-ледве дитину на них годує, а там сподівалася просто трішки легше зажити. Багато ж пенсіонерів теж так роблять на місцеві пенсії в інших країнах живуть. А чоловік, виходить, не хоче, щоб його дитина жила краще.
Я ж знаю одного лікаря в Україні, котрий розійшовся зі своєю дружиною, що з дітьми емігрувала в Канаду. Так він їм з України неофіційні "аліменти" виплачував, бо на ті свої канадські доходи жити їм було дуже важко. Просто платив великі, за українськими мірками, гроші, щоб його дітям жилося краще.
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

ira писав:У мене теж склалася така думка,шо Олексійович якийсь дратівливий чоловік.....Оленко,а я тобі заздрю. Якби екс мого чоловіка кудись поїхала, то я б молилася,хрестилася і запалила б свічку і попросила б чоловіка не зменшувати гроші тільки б пропала б з очей.
:lachtot: Давай вже почнемо свічки ставити, щоб вона кудись поїхала. Добре ж вона тобі в печінках вже сидить. (що там вирішили з її роботою і доглядом за дітьми?)
oleh_k
Дозвіл B

Повідомлення oleh_k »

дивні ви якісь - то пишeте, то стираєте! що це таке: моє слово, захотів дав, захотів забрав? де відстоювання якоїсь власної позиції?

хто не знає про індекс Біг Мака від шанованої газети "Economist", рекомендую почитати тут:

http://de.wikipedia.org/wiki/Big-Mac-Index (німецькою)
http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Mac_Index (англійською)
http://fr.wikipedia.org/wiki/Indice_Big_Mac (французькою)

як на мене, дуже слушна пропозиція від _vital_'я...
Україно, вперед!
Відповісти

Повернутись до “За життя”