УПА. Слава Україні!

Національне питання, національні проблеми, своє-чуже, роздуми і дискусії на тему
_vital_
Дозвіл С

Re: УПА. Слава Україні!

Повідомлення _vital_ »

Svitlana писав:Віталію, я свій пост писала у відповідь на пост пана Собеседника. І лише виключно в тому ключі. Я розумію, що там багато букв читати, тому зрозумію, якщо ти не зацікавишся.

А ось якщо не брати до уваги усього вище, а лише наші два пости..... То.... Втрата будь-якого взірця мистецтва - це однозначно втрата. Для міжнародних поціновувачів незалежно від культурної чи етнічної приналежності. І в даному випадку я би навіть декого з українських "мистців" не пошкодувала би втратити. Хоча вважаю, що всі лишні втратяться (відімруть як папілломи від рідкого азоту) з часом, самі по собі і нікуди від того не подітися.
Світлано, я прочитав всю тему - не так вже й там багато тих буков. Все одно незрозуміло, чому фіолетово, бо йдеться не про окремих митців, а про цілу культуру. :dontknow:
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Ну тому що якщо української культури як такої нема, а є лише слов"янська.... то у такому ключі мені російська паралельна. А ще приписувати опонентам радість за відмирання Росії, котра знаходиться зараз на рівні Афганістану..... Тобі не здається це повною і абсолютною дурницею? Якщо не "радість" (поняття суб"єктивне), то Афганістан-Росія.... :dum:
Як на мене, то це точно така ж маячня, як і відсутність культур, крім слов"янської (точніше спільної рос.укр.біл - хоч і нема конкретнішої назви) і точно така ж маячня, як і те, що мені фіолетово (дописуючи в цю та інші гілки (до певного моменту) поширеними відповідями без дурнуватих смайликів).

Просто якщо людина веде дискусію сам з собою, пишучи відверті дурниці, то щось розумне відповідати йому сенсу і немає, чи не так? Як ми побачили у цій та іншій темах - витягаються повністю безглузді куски тексту, що лише окремими службовими словами іноді в"яжуться до контексту (тема"УПА", мова - про культури). А не відповідати.... вийде, що людина залізні аргументи наводить. Такі залізні, що просто нема слів у відповідь. Це якраз те, чим займаються українці і в Україні і поза нею (на поверхні - дипломатичні ноти, що так ніколи і не були виставлені з різних приводів, заяви офіційних осіб, що ніколи не були зроблені, ненаписані коментарі українців до статей про Україну, котрі прямо викривляють реальність).
Sobesednik
Дозвіл L

Повідомлення Sobesednik »

_vital_ писав:... Все одно незрозуміло, чому фіолетово, бо йдеться не про окремих митців, а про цілу культуру. :dontknow:
--Да ей, действительно, всё равно, отомрёт культура или нет, будь то русская или вообще вся какая ни есть. Ей всё равно, есть она вообше или нет, она вообще не понимает, что это за овощ и с чем его едят- по её это словам видно... Ей важна её личная “свободноконвертируемость”. Сейчас живет со “швайцем”(“ценное” приобретение для Шейцарии(ха-ха-ха!!!). Впрочем, это, конечно, их “внутреннее дело”). При другом раскладе жила бы с японцем, арабом, корейцем, негром... и т.д. и т.п. Любовь зла... Она уверена, что с её “данными” найдёт себе местечко в любой культуре. И поэтому- зачем ей себе мозги ерундой забивать??? Лучше подучить английский- как знать, может это ключ к [семейному] счастью... И домашнему уюту, сытому и безбедному сушествованию! Подальше от всяких там революций- “белых”, “красных”, и даже, как ни странно(!), “оранжевых”... Без проблем!!! Вот она, easy life! Всё очень просто!
Будь моя воля- я бы таких назад не пускал- ни под каким соусом!
Предвижу, что многие моралисты в один голос возразят- а вдруг это Любовь?!? Чтож, любовь-так до гробовой доски (или как у них там принято), но- ОБРАТНО НЕ ПУСКАТь! ВЗАШЕЙ!! ВСЕХ!!!
“Свободноконвертируемость”- она проходит со временем, и, как правило- быстро. И с этим фактом ей приходилось бы считаться. Вот тогда бы она и ей подобные поняли, что такое культура-и своя, и чужая, и разницу между ними, и что такое ассимиляция, и значения других неинтересных, надоевших и непонятных слов... И в речах была бы, несомненно, скромнее...
Svitlana
Айдгенос
Контактна інформація:

Повідомлення Svitlana »

Sobesednik писав:
_vital_ писав:... Все одно незрозуміло, чому фіолетово, бо йдеться не про окремих митців, а про цілу культуру. :dontknow:
--Да ей, действительно, всё равно, отомрёт культура или нет, будь то русская или вообще вся какая ни есть. Ей всё равно, есть она вообше или нет, она вообще не понимает, что это за овощ и с чем его едят- по её это словам видно... Ей важна её личная “свободноконвертируемость”. Сейчас живет со “швайцем”(“ценное” приобретение для Шейцарии(ха-ха-ха!!!). Впрочем, это, конечно, их “внутреннее дело”). При другом раскладе жила бы с японцем, арабом, корейцем, негром... и т.д. и т.п. Любовь зла... Она уверена, что с её “данными” найдёт себе местечко в любой культуре. И поэтому- зачем ей себе мозги ерундой забивать??? Лучше подучить английский- как знать, может это ключ к [семейному] счастью... И домашнему уюту, сытому и безбедному сушествованию! Подальше от всяких там революций- “белых”, “красных”, и даже, как ни странно(!), “оранжевых”... Без проблем!!! Вот она, easy life! Всё очень просто!
Будь моя воля- я бы таких назад не пускал- ни под каким соусом!
Предвижу, что многие моралисты в один голос возразят- а вдруг это Любовь?!? Чтож, любовь-так до гробовой доски (или как у них там принято), но- ОБРАТНО НЕ ПУСКАТь! ВЗАШЕЙ!! ВСЕХ!!!
“Свободноконвертируемость”- она проходит со временем, и, как правило- быстро. И с этим фактом ей приходилось бы считаться. Вот тогда бы она и ей подобные поняли, что такое культура-и своя, и чужая, и разницу между ними, и что такое ассимиляция, и значения других неинтересных, надоевших и непонятных слов... И в речах была бы, несомненно, скромнее...
Як на вашу ідеологію, то ви б Радянський Союз назад вернули і нікого би не впускали і не випускали. :verygood: Ото було би супер. А то панимаишь ли розпустилися зовсім...

А щодо мого ставлення до культури та її усвідомлення..... То я так думаю, що мої конкретні справи поза форумом і, власне, наявністю цього самого форуму кажуть про дещо інше. На відміну, від вас, дорогий аноніме Собеседнику, котрий веде чи не таку ж ізі (а може і ще легшу) лайф у сусідній Хранції. Так що ви спершу до себе під ніс гляньте, а вже потім мені до ліжка.
Відповісти

Повернутись до “Політика, історія, філософія”