ПРОБЛЕМИ НА ФОРУМІ
Re: ПРОБЛЕМИ НА ФОРУМІ
Cвітлано, в мене працюють смайли 
У мене працюють тільки ті смайли, які вже на панелі. А тільки відкриваю вікно з додатковими смайлами, то геть висне весь компютор. 
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
ОК, тоді буду викидати додаткові.tanyushka писав:У мене працюють тільки ті смайли, які вже на панелі. А тільки відкриваю вікно з додатковими смайлами, то геть висне весь компютор.
Привіт Світланко. 
Я тут таке помітив...
Коли переглядаю стрінки інших сайтів на КПК вони якось трансформуються і їх можна прокручувати тільки вниз.
Але з нашим форумом таке не робиться і в мене і в друзів дивився на різних комп ютерах.
Через це не можна побачити деякі кнопки та посилання.
Бо в деяких місцях на сторінці всі ці посилання нагромаджуються і робиться враження що там просто якась картинка не завантажилася.
От !?!
Я тут таке помітив...
Коли переглядаю стрінки інших сайтів на КПК вони якось трансформуються і їх можна прокручувати тільки вниз.
Але з нашим форумом таке не робиться і в мене і в друзів дивився на різних комп ютерах.
Через це не можна побачити деякі кнопки та посилання.
Бо в деяких місцях на сторінці всі ці посилання нагромаджуються і робиться враження що там просто якась картинка не завантажилася.
От !?!
Ліцензійне програмне забезпечення поштою- +380 44 223 03 82, kasinski@ukr.net
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
А що таке КПК? 
КПК-Кишеньковий Персональний Комп'ютер.Svitlana писав:А що таке КПК?
(Налодонник)рос.
(Palm computer) eng.
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Ага... треба подумати
, хто з наших знайомих це діло має і що за причина може бути, що невірно відображається. Ми пробували на мобільних телефонах - там все нормально відображається (Оpera).
Дякую за новий термін, буду знати. Тут це КПК, здається, називають смартфонами (Smartphone).
Дякую за новий термін, буду знати. Тут це КПК, здається, називають смартфонами (Smartphone).
Ні, Світлано, смартфон - то інше. Хоча багато сучасних КПК (якщо не більшість) і мають вбудований телефон, це інший пристрій, перш за все саме комп"ютер, і наявність телефона в ньому - лише необов"язкова опція. Як правило, вони трохи більші за смартфони. Інша назва - handheld computer.Svitlana писав:Ага... треба подумати, хто з наших знайомих це діло має і що за причина може бути, що невірно відображається. Ми пробували на мобільних телефонах - там все нормально відображається (Оpera).
Тут. Браузер-"інтернет експлорер"!Svitlana писав:Ми пробували на мобільних телефонах - там все нормально відображається (Оpera).
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Наш технічний хлопець каже, що то виключно проблема браузера. Каже у браузері S60 (оснований на "Сафарі") все добре відображається.
Було би цікаво, якби ти й інші форуми спробував. Наприклад http://sus-n.org/forum/ abo http://uain.us/forum/index.php
Правда, в них стоїть старіший софт форуму.
Або оцей - найближче подібний за технічними даними. http://www.phpbb.com/community/viewforu ... 9328ea992e
Було би цікаво, якби ти й інші форуми спробував. Наприклад http://sus-n.org/forum/ abo http://uain.us/forum/index.php
Правда, в них стоїть старіший софт форуму.
Або оцей - найближче подібний за технічними даними. http://www.phpbb.com/community/viewforu ... 9328ea992e
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Деякий час назад форум почав дуже повільно працювати, особливо при опублікуванні повідомлення. Зараз цю проблема повинна зникнути. Якщо у когось нічого не змінилося - пишіть, будемо шукати далі. 
Так, дійсно, форум почав працювати набагато швидше при опублікуванні повідомлення. 
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Другий раз чую про "внесення до чорного списку". Про що мова - маю поняття лише дуже приблизне. Може хтось толком пояснити, яким чином і за яких обставин це з"являється? Однозначно, що я нікого до чорного списку не заношу без потреби. А якщо заношу - то про це попереджається три рази наперед і голосно.
В когось ще були подібні проблеми. Наскільки я розумію - це "розсмоктується" само-по-собі. Цікаво, насправді, як воно з"являється.
В когось ще були подібні проблеми. Наскільки я розумію - це "розсмоктується" само-по-собі. Цікаво, насправді, як воно з"являється.
- dima_ternopil
- Дозвіл С
Не дає писати щось на форумі і твоя поточна ІР є в певному діапазоні що відноситься до чорного списку.Svitlana писав:Другий раз чую про "внесення до чорного списку". Про що мова - маю поняття лише дуже приблизне. Може хтось толком пояснити, яким чином і за яких обставин це з"являється? Однозначно, що я нікого до чорного списку не заношу без потреби. А якщо заношу - то про це попереджається три рази наперед і голосно.
На своєму прикладі побачив що моя ІР знаходилася в діапазоні що містив більше ста тисяч адрес(залежить від провайдера)
Тобто коли будь хто десь спамив(ботив) і його ІР була заблокована то заблокували не лише його а весь діапазон.
В моєму випадку ІР видається динамічно, а тому зранку була з одного діапазону, а ввечері з другого.
Повезло! Так і живемо :)
- Valentyna
- Дозвіл B
Це мені здається, чи форумські часи не перейшли на зимовий час?
З того ні з сього моє ім"я учасника позеленіло.
Я ніби нічого не маю проти зеленого кольору, але відриватися від "синього" загалу вважаю нечемним.
З того ні з сього моє ім"я учасника позеленіло.
Я ніби нічого не маю проти зеленого кольору, але відриватися від "синього" загалу вважаю нечемним.
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Ага, це просто я "одобрила" всіх, хто колись (давно-предавно) записувався до групи Західної Швейцарії. а їй було якраз призначено зелений колір.
А щодо зимового часу, то я подивлюся і наставлю його.
А щодо зимового часу, то я подивлюся і наставлю його.
-
Shalena
Підкажіть будь-ласка, як ви відсідковуєте нові теми на форумі?
Як загалом налаштувати підписку (є якісь варіанти окрім вручну підписуватись на кожну цікаву тему?)?
Дякую.
Як загалом налаштувати підписку (є якісь варіанти окрім вручну підписуватись на кожну цікаву тему?)?
Дякую.
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Можна підписатися на цілий форум, тоді на е-мейл автоматично будуть приходити всі оновлення до тем і всі новостворені теми.
Я так роблю
Огляд всіх підписок в "Панелі керування" - "Керування підписками" (Зайти - стрілочка коло твого логіна вгорі справа)
Форуми - це всі ці 15 розділів, що видно на головній сторінці. Прокрутити аж до самого низу, де сама нижня зелена балка і на ній зліва буде "Підписатися на форум".
Оновлення інформаці 03/09/2018: Підписатися на весь форум автоматично більше не можна. Можна лише на підфоруми, зайшовши в кожен окремо і проробивши ті ж самі дії - прокрутити сторінку до низу і на зеленій балці вибрати відповідну галочку.
Можна підписатися лише коли хтось напише у відповідь в темі, в якій ти брала участь - це у Налаштуванні профілю, Налаштування форуму, Налаштування повідомлень і там є опція "Повідомляти мене про відповіді за замовчуванням:"
Можна просто залогіненим заходити на форум і на головній сторінці всі форуми, що мають якісь оновлення будуть, матимумуть червоний символ-кружечок коло них. Це всі оновлення з останнього заходу на форум.
Я так роблю
Форуми - це всі ці 15 розділів, що видно на головній сторінці. Прокрутити аж до самого низу, де сама нижня зелена балка і на ній зліва буде "Підписатися на форум".
Оновлення інформаці 03/09/2018: Підписатися на весь форум автоматично більше не можна. Можна лише на підфоруми, зайшовши в кожен окремо і проробивши ті ж самі дії - прокрутити сторінку до низу і на зеленій балці вибрати відповідну галочку.
Можна підписатися лише коли хтось напише у відповідь в темі, в якій ти брала участь - це у Налаштуванні профілю, Налаштування форуму, Налаштування повідомлень і там є опція "Повідомляти мене про відповіді за замовчуванням:"
Можна просто залогіненим заходити на форум і на головній сторінці всі форуми, що мають якісь оновлення будуть, матимумуть червоний символ-кружечок коло них. Це всі оновлення з останнього заходу на форум.
-
Shalena
Я знову з тою ж самою проблемою.Svitlana писав:Можна підписатися на цілий форум, тоді на е-мейл автоматично будуть приходити всі оновлення до тем і всі новостворені теми.
Я так роблюОгляд всіх підписок в "Панелі керування" - "Керування підписками" (Зайти - стрілочка коло твого логіна вгорі справа)
Мені на пошту нічого не приходить з форуму вже давно.
Зайшла по вказаному в цитаті шляху, і ось що у мене:

(як підписатись на нові повідомлення - не розібралась)
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
Підписатися можна дуже просто:
На форуми та підфоруми - в самому-самому кінці сторінки на зеленій стрічці є галочка "підписатися" на форум.
На тему підписатися можна, коли натиснути на гаєчний ключ відразу під назвою теми (коло кнопки "Відповісти").
Список усіх підписок потім можна побачити в налаштуваннях так, як у вас на скрін-шоті.
На форуми та підфоруми - в самому-самому кінці сторінки на зеленій стрічці є галочка "підписатися" на форум.
На тему підписатися можна, коли натиснути на гаєчний ключ відразу під назвою теми (коло кнопки "Відповісти").
Список усіх підписок потім можна побачити в налаштуваннях так, як у вас на скрін-шоті.