Українськi Служби Божі в Цюріху листопад-січень 2011-2012

Після служб завжди організовуються зустрічі-посиденьки
o.Nazarij
Дозвіл B
Повідомлень: 137
З нами з: 11 березня 2007, 19:01

Українськi Служби Божі в Цюріху листопад-січень 2011-2012

Повідомлення o.Nazarij »

Дорогі мої цюріхівці і цюріхівки :upside:
Отут подаю розклад богослужінь на наступні три місяці в Цюріху. Всі богослужіння відбуватимуться у вже відомій вам крипті Liebfrauenkirche, що знаходиться за адресою: Zehnderweg 9, 8006 Zürich. Звісно, краще йти до неї від вокзалу по Weinbergstrasse. A детальний опис маршруту підвішено тут же, трохи вище. Як завжди з нагоди різних свят та Різдвяного Посту робимо акцію "Безкоштовна сповідь" :brovy: Так що не пропустіть, а хто спізниться, щоб висповідатися перед Службою Божою, завжди може зробити це після неї. Конфіденційність гарантую! :wontsay: За результат фірма теж ручається (принаймні 100 франків на візиті до психолога зекономите точно)! :52: В нагрузку до цього всі учасники акції отримають доступ до св. Причастя (теж повністю безкоштовно!) Акція "Безкоштовна сповідь" відбудеться разом зі Службою Божою в наступні дні:

20 листопада о 14.00 (21 листопада -- свято св. архангела Михаїла і всіх святих небесних сил безплотних)
11 грудня теж о 14.00 (13 грудня -- свято св. апостола Андрія Первозваного. Чи будуть після богослужіння Андріївські вечорниці, ми ще думаємо, про це тут буде окрема тема)

І нарешті: 7 січня (це субота), на самісіньке Різдво українська Служба Божа в тій же крипті церкви Liebfrauenkirche о 12.00. Тут можливе зміщення на "пізніше", якщо ви захочете прийти радше на 13.00. Бо УВАГА! 6 січня (а це буде п*ятниця ввечері, тобто в переддень) ми відмічаємо в Цюріху український Святий Вечір з кутею, традиційними стравами і колядками. Тому якщо народ (ну, і я з народом, звісно, теж) планує засидітися допізна і встати в полудне (ви себе ліпше знаєте), то прошу висловлювати відповідні побажання, щоб ми змогли заздалегідь підкоригувати час проведення нашого різдвяного богослужіння. Разом з тим нагадую, що традиційна зустріч Українського Товариства Швайцарії відбудеться, як завжди, в Берні, в тій же церкві Bruder-Klaus-Kirche. Детальнішу інформацію шукайте на сайті товариства: ukrainian-helvetica.ch
(При нагоді різдвяної Служби Божої в Цюріху акція "Безкоштовна сповідь" теж буде мати місце). Відтак просимо мельдуватися заздалегідь тих, які хотіли б спільно святкувати український Святий Вечір, щоб ми могли підшукати залу, розподілити, хто які страви готує і, можливо, комусь треба буде підшукати нічліг, щоб не перти домів, а тоді наступного дня знову до Цюріха.
Оце така програмка на наступні три місяці. Чекаємо ваших ініціатив та зголошень. Ага, ще одне: для участі в акції "Безкоштовна сповідь" попередній запис не потрібен! До речі, ось тут допомога для тих, які хотіли б піти до св. сповіді, але не дуже знають, як і що казати: http://truechristianity.info/ua/confess ... munion.php

З молитвою

о. Назарій :seeya:

Повернутись до “Українські богослужіння”