Витає у повітрі ідея зібрати групу новачків, замовити на всю групу інструктора і поїхати вчитися кататися на лижах. Дуже великої групи, звичайно, робити не плануємо. Максимум 7-10 чол. Є на приміті рос. інструктор, що професійно цим займається і зможе поїхати з нами на вихідних.
Справа лише за групою і питанням - коли?
Коли - під кінець цього сезону десь колись чи найближчим часом, чи на початку наступного? Дати?
Група дуже охочих поки що налічує:
4 чол. +1 (турист)
Якщо нестримне бажання проявиться у словах і діях ще декількох людей, то я візьмуся за активну організацію і переговори з інструктором.
Є ще така ідея, як зробити дво-,три-денний курс з ночівлею: хто за? хто проти?
Кошти:
Про них я можу лише здогадуватися навмання, відкривши перший сайт з пошуку....
- Оренда лиж+чобіт обійдеться +/- 50 фр. + підйомник десь +/- стільки ж може забрати... Може і менше (бо гірка буде маленька), але....
- Дорога... Будемо вибирати якнайближче, бо нам потрібна буде таки найнижча гірка... Але поняття "найближче" дуже відносне, тому рахую 30-40 франків на пільговий квиток (гемайнде, хальбтакс і інші "привілеї")
- Інструктор.... дуже приблизно уявляючи скільки це може бути, на різних курортах різна інфо, але думаю золота середина має бути десь коло сотні.
Разом з мельдуванням шаленого бажання навчитися кататися на лижах, будь-ласка, також вказуйте свою пропозицію місця для навчання, а також дату (вихідні) і кількість днів. Якщо вирішимо на 2-3 дні, то, думаю, що логічним буде також і лишатися десь там на ніч. Хоча у первинних планах поки що лише одноденний курс навчання був (зранку туди, ввечері назад).
Давайте планувати разом!!!
Лижі (курс з інструктором)
Re: Лижі (курс з інструктором)
я за. Де ще не знаю бо ніколи не каталася. На один день для мене посто чудово. Незалежить коли. Може краще в будній день - народу буде менше.