Важкий хліб українця в Швейцарії - до чого змушені докотитися люди.
Нагадую тему гілочки -Допомога в коханні.
Враховуючи ті обставини, що у розділі "Поскаржитися" є "Повідомлення не відповідає темі" та " Інше..." а модаратор наче у Сірка позичила і дозволяє
-брехню
-нададки
-антагонізм
- пости не в тему
чим порушуються правила форуму з якими я погодився
Змушений владнати все самотужки-
-пости що порушують правила форуму на них скаржуся та ігнорую
- можу й список недругів занести
І я змушений змушений втихомирювати джерело антагонізму
І ніяк не можу з-за цього оприлюднити обіцяне.
Допомога в коханні.
Re: Допомога в коханні.
БУДЬ В МЕТРІ ПОЗАДУ СВОЄЇ ГОЛОВИ
Жалюгідно... Успіхів вам у коханніleonid писав:Важкий хліб українця в Швейцарії - до чого змушені докотитися люди.
Нагадую тему гілочки -Допомога в коханні.
Враховуючи ті обставини, що у розділі "Поскаржитися" є "Повідомлення не відповідає темі" та " Інше..." а модаратор наче у Сірка позичила і дозволяє
-брехню
-нададки
-антагонізм
- пости не в тему
чим порушуються правила форуму з якими я погодився
Змушений владнати все самотужки-
-пости що порушують правила форуму на них скаржуся та ігнорую
- можу й список недругів занести
І я змушений змушений втихомирювати джерело антагонізму
І ніяк не можу з-за цього оприлюднити обіцяне.
"Почитав я дану дискусію і зрозумів - "
І вам дякую. Дійсно, і ложка дьогтю діжку меду зіпсує.
Цілеом згоден що живе спілкування в дусі "Тримай злодія" неприємне виглядає.
Така вже природа джерела антагонізму.
Проте людям потрібне і кохання і молодість і здоров"я!!!!!!
Повірте, це дійсно приємно. коли ти допоміг людині ( як - я про це вже писав вище ) ти чудово почуваєся та й люди тобі вдячні.
А за таке варто працювати і впевнений - світ стане кращим!!!-
І вам дякую. Дійсно, і ложка дьогтю діжку меду зіпсує.
Цілеом згоден що живе спілкування в дусі "Тримай злодія" неприємне виглядає.
Така вже природа джерела антагонізму.
Проте людям потрібне і кохання і молодість і здоров"я!!!!!!
Повірте, це дійсно приємно. коли ти допоміг людині ( як - я про це вже писав вище ) ти чудово почуваєся та й люди тобі вдячні.
А за таке варто працювати і впевнений - світ стане кращим!!!-
- Svitlana
- Айдгенос
- Контактна інформація:
РЕАКЦІЯ НА ВСІ СКАРГИ
від leonid
Леоніде,
1. Прошу зауважити, що я і є адміністратором та модератором цього форуму.
2. Прошу зауважити, що правил як таких на нашому форумі немає і не варто на них посилатися щоразу. Правила, під котрими ви підписувалися під час реєстрації, кажуть про те, що ви будете поводитися відповідно до чинного законодавства держави, не будете пропонувати нелегальний товар, наркотики, зброю та подібне, не будете підбурювати до національної ненависті .... ну і таке подібне.
3. Ну і про нападки, брехню і образи. Як психолох ви повинні знати, що визначення людиною фактів залежить не стільки від самих фактів, скільки від сприймання їх людиною. Якщо людина хоче побачити особисту образу в чомусь, то вона її неодмінно побачить. Наскільки я можу судити з погляду загально-людських засад, прямих образ у вашу сторону не було. Так само, як і нападок.
Рекламу я також не буду видаляти - для цього у нас існує спеціальний розділ, до котрого і було перенесено тему, відповідно до її спрямування. Лише лишній раз підкреслю, що кожен повинен сам обдумувати, як інформацією користуватися і якій інформації довіряти.

від leonid
Леоніде,
1. Прошу зауважити, що я і є адміністратором та модератором цього форуму.
2. Прошу зауважити, що правил як таких на нашому форумі немає і не варто на них посилатися щоразу. Правила, під котрими ви підписувалися під час реєстрації, кажуть про те, що ви будете поводитися відповідно до чинного законодавства держави, не будете пропонувати нелегальний товар, наркотики, зброю та подібне, не будете підбурювати до національної ненависті .... ну і таке подібне.
3. Ну і про нападки, брехню і образи. Як психолох ви повинні знати, що визначення людиною фактів залежить не стільки від самих фактів, скільки від сприймання їх людиною. Якщо людина хоче побачити особисту образу в чомусь, то вона її неодмінно побачить. Наскільки я можу судити з погляду загально-людських засад, прямих образ у вашу сторону не було. Так само, як і нападок.
Рекламу я також не буду видаляти - для цього у нас існує спеціальний розділ, до котрого і було перенесено тему, відповідно до її спрямування. Лише лишній раз підкреслю, що кожен повинен сам обдумувати, як інформацією користуватися і якій інформації довіряти.
Зрозуміло!
Годі вже!
Брехня в дописах дуже нагадує мені часи до відновлення української державності.
Стільки всілякої гидоти в пресі та на телебаченні - злостивих, аби вкусити підлій тваринці.
Хто був у Києві в ті буремні часи той знає!
І де ті зараз?
Мо в Швайцарію встигли повтікати?
То було тоді.
Так само буде й зараз!
Шановні пані, панночки!
Хто спромігся таки пробитися крізь це шумовиння -
- прикро, що є чимало притрушених женоненависників що замість в тему так аби нагадити
- безсенсовно й далі живити джерела антагонізму , позаяк їм лише й тільки цього і потрібно
- модератор сам себе й здав
Тому я припиняю більше сюди дописувати.
Хто відкинув недолугі дописи і вже ознайомився з моїми постами для отримання інформації звертайтеся на мій Е-маіл.
Завжди радий буду допомогти!!!
Завжди поділюся поділюся набутим досвідом , порадами та конкретними кроками в складних ситуаціях.
Прикро, що не вдалося це розмістити на форумі.
У вас завжди є підтримка, де б ви не були, навіть на чужині!
Годі вже!
Брехня в дописах дуже нагадує мені часи до відновлення української державності.
Стільки всілякої гидоти в пресі та на телебаченні - злостивих, аби вкусити підлій тваринці.
Хто був у Києві в ті буремні часи той знає!
І де ті зараз?
Мо в Швайцарію встигли повтікати?
То було тоді.
Так само буде й зараз!
Шановні пані, панночки!
Хто спромігся таки пробитися крізь це шумовиння -
- прикро, що є чимало притрушених женоненависників що замість в тему так аби нагадити
- безсенсовно й далі живити джерела антагонізму , позаяк їм лише й тільки цього і потрібно
- модератор сам себе й здав
Тому я припиняю більше сюди дописувати.
Хто відкинув недолугі дописи і вже ознайомився з моїми постами для отримання інформації звертайтеся на мій Е-маіл.
Завжди радий буду допомогти!!!
Завжди поділюся поділюся набутим досвідом , порадами та конкретними кроками в складних ситуаціях.
Прикро, що не вдалося це розмістити на форумі.
У вас завжди є підтримка, де б ви не були, навіть на чужині!
Вітаю!
Всі питання сюди
http://blog.i.ua/user/143683/
http://ot-8.blogspot.com/
http://forumkiev.com/t2928/#post490944
Всі питання сюди
http://blog.i.ua/user/143683/
http://ot-8.blogspot.com/
http://forumkiev.com/t2928/#post490944