Лободу колись той самий Меладзе продюсував...
До слова, Пиходько в укр. фіналі вона співала зовсім не ту пісню, що й в російському, скоріше за все, ті самі продюсери хотіли скандалу, і вони його вчинили, адже як іще пояснити їх поведінку? Я більш ніж впевнений, що якби до того скандалу по Москві пройшлися зпитанням хто ж така власне та Приходько - навряд чи частіше ніж 1 зі 100 відповів би правильно.А зганьбитись чи не зганьбитись, повірте, ну та ганьба Лободи буде настільки незначною порівняно з усіма іншими способами, що й зважати на то годі, це смішно. Як кажуть - "Давай, Свєта, пакажі їм f*ckin' macho"

).
Скоріше всього Меладзе таки дуже впливовий "продюсер", а дівчИна вдало охмурила небожа (чи кого там з родичів Ернста), от і все.

Так само паскудно виглядали потуги інших наших учасників, я мовчу про Сердючку, як власне "співочу одиницю". І того року знов те саме, най вже їде хоч Лобода - черговий фрік з піснею-жахом. А Приходько - рівно така ж українка як і для прикладу Жириновський (народився в Рівненській обл) чи Матвієнко (мер Петербургу - народилася в Шепетівці), і пісня її хоч і українською мовою, проте нагадує скоріше істеричний припадок з усіма наслідками. Кидайте в мене гнилими помідорами, я нізащо не повірю, що сучасна шовіністична Росія насправді обрала ту пісню, так як і в результати останніх виборів в Тернопільську раду.